Mit szóltok hozzá, hogy a külföldön élő magyarok a jővőben szavazati joggal élhetnek itt Magyarországon? Milyen jogon szólhatnak bele a mi életünkbe?
19:42-es!
Nagyon jól mondtad. A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ igényelheti. Ezentúl meg lehet, hogy bárki, aki itt a közelben, vagy akár bárhol a világban magyarnak vallja magát. Vagy esetleg az új kettős állampolgársághoz akarják majd ezt kötni? Te mennyire lennél hálás egy ilyen rendeletnek? Kapsz magyar útlevelet, magyar állampolgárságot, meg magyar szavazójogot. Neked nem lenne furcsa, hogy miért csak ezeket kapod meg, a nyugdíjat és a többit miért nem? Aki ebben nem látja a realitást, az menjen szemészhez. Hidd el, még a jóságos Tömjén Zsótika se ennyire jószívű...főleg nem ennyire hülye, hogy elhiggye magának azt, hogy objektíven, minden szükséges ismeretet és minden oldalról jövő kampányprogramot egyenlő súllyal kapnak majd meg a külföldi szavazók.
És egyébként is, mivel győzik majd meg a külföldieket, hogy az adott pártra szavazzanak? Új, minőségi utakat ígérnek? Romániában, Szlovákiában, stb a magyar állam pénzén? Vagy ingyen "haza"jövetelt, új házzal, birtokkal, mindennel, mint annak idején a sváboknak? Ugyan már...
Engem sokkal jobban zavar,hogy külföldi rendőrök is bevethetőek Magyarországon pl tömegoszlatáskor...
Amúgy a Jobbik programjából lopta többek között ezt is a Fidesz.
"Engem sokkal jobban zavar,hogy külföldi rendőrök is bevethetőek Magyarországon pl tömegoszlatáskor..."
És ez nem zavar?
Hát ez kábé annyira volt szimbolista kijelentés, mint a hírös Őszödi beszéd. Szerinted azt is csak túl komolyan vették páran? :)
Egyébként hiába fényezed a vezíredet, JOBB, ha belátod, hogy ő tényleg ennyire hülye, egyszerűen túl buta ahhoz, hogy szimbolikus kijelentéseket tudjon kreálni. Nem hiába folytatta ezt az egész arab-baráti vonalat.
Elmagyarázom neked ezt a szimbólumot,mert látom nem érted:)
Irán erősen Izrael ellenes ország,az akkor még létező szdsz-nek akart így üzenni Vona...
Ember, ne erőlködj -.-'
Azt hiszed, nem vettem le egyből, hogy miért nem mondjuk iraki, vagy kazahsztáni gárdáról beszélt? Látom nálad a józan ésszel van gond, vagy csak szimplán nem tudod/akarod tisztán látni a helyzetet.
Vona egy barom, az egész jobbikos bagázzsal együtt. Előbb magyar gárda forever, aztán meg hívjuk be az iráni őrezredet, vagy miajófrancot? A legdurvább az egészben, hogy akik ott álltak szerintem fogalmuk sem volt, hogy ez most szimbolika akart lenni, vagy csak szimplán egy baromság, ilyenen elkezdeni éljenezni szerintem elég nagy szégyen. Főleg, hogy azért se lehet ez szimbolika, mert azóta már volt nemzetközi magyar-arab barátság napja, stb, hú de nagy komák vagyunk mi a közel-kelettel. Na menjen már a francba, aki ezek után még magyar hazafinak meri hazudni/képzelni magát.
Az szdsz-nek való üzenésről meg csak annyit, hogy nagyon utáltam őket, most is az LMP-t, de ne akard már bemesélni, hogy ezzel nekik akart üzenni...Vagy ha igen, akkor naggggggyon gyenge volt.
"Valaki komolyan vett egy szimbolista kijelentést:)"
Ha egy szimbolista verseket ír, vagy fest, azzal semmi gond. Csak ne politizáljon. Tudod, ahol törvényekről, pénzügyekről, nemzetközi tekintélyről van szó, ott a szavaknak, kijelentéseknek súlya van. Bár abból is sok mindenre lehet következtetni, ha valaki egy össze-vissza beszélő "szimbolistát" akar miniszterelnöknek.
És íme, az utolsó kommentelő bebizonyította, hogy akármennyire is azt hisszük, hogy "ők" buta, tanulatlan unintelligens emberek, ez nem igaz.
Hiszen nézzük csak meg, milyen változatosan és a fogalmazás 3 fő részét (bevezetés, tárgyalás, befejezés) végig teljes odaadással követő, tárgyilagos, fennkölt írással érvelt az Őt ért (vélt vagy valós) sértő megjegyzés ellen. Végig szem előtt tartotta az ok-okozati összefüggést, valamint szép, tagolt mondatokban fejtette ki a véleményét.
Én azt mondom, hogy intuícióból csillagos 5-öst érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!