Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is felhígult itt...

Szerintetek is felhígult itt a GYK-n a politika kategória?

Figyelt kérdés
Úgy értem, az átlag válaszolók egyre kevesebbszer néznek utána az adott témának és sajnos elég sok az olyan emberke, aki csak mocskolódni tud!
2010. dec. 27. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
igen, rengeteg miért nem ircsukki kérdés volt :(
2010. dec. 27. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
ja beleöntöttem egy kis vizet, talán azért hígult fel. ennyire gyökér kérdést...
2010. dec. 27. 15:19
 13/21 A kérdező kommentje:
65%-os is tipikus példa
2010. dec. 27. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hígult fel, mindig is ilyen híg volt. Általában az emberek többsége nem néz utána politikai kérdéseknek maximum az általa preferált párthoz közeli sajtótermékekben, ezért működik ebben az országban ilyen jól a pártpropaganda. Bár nem tudom mit vársz egy olyan országban, ahol hogyha különbözik a véleményed , akkor vagy balliberális, vagy fideszes lehetsz csak.
2010. dec. 27. 15:24
 15/21 A kérdező kommentje:
15:24 ebben is van valami.
2010. dec. 27. 15:44
 16/21 anonim ***** válasza:

"Én annak örülök, hogy egyre kevesebb itt a kurucon nevelkedett netnáci, és a kocsmában nevelkedett netkomcsi, valamint egyre kevesebbszer kiáltják ki a normális gondolkodó embert "liberális féreg"-nek."

Még szerencse, hogy itt vagy te és gyarapítod a netlibsik táborát. :D

2010. dec. 27. 16:45
 17/21 anonim ***** válasza:

"Mintha a Waffen SS és a Nyilasok meneteltek volna végig a politikai témakörön egyfolytánban."

Még itt vannak, de már nem annyira szerelmesek a Jobbikba. Mintha elbizonytalanította volna őket is az arabbarátság. Most már csak 2. világháborús nosztalgiára, megy egy kis éjjeli cigányozásra/zsidózásra futja nekik (amikor alszanak a modik).

2010. dec. 27. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Sverdans többször láttalak megnyilvánulni itt, és az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon fiú vagy vagy lány? xD
2010. dec. 27. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Akár fiú akár lány, elsősorban ő hígítja a politika kategóriát az ehhez hasonló kérdéseivel.
2010. dec. 27. 17:13
 20/21 A kérdező kommentje:
Mégis miért fogalmazódott meg ez benned! Amúgy hímnemű vagyok
2010. dec. 27. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!