Milyen lesz az Orban fele uj drogpolitika?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 15:09
1/23 anonim válasza:
Erről még nem hallottam beszélni őket! Most a kizárólagos hatalmépítéssel vannak elfoglalva.
2/23 A kérdező kommentje:
En csak annyit tudok h 2011 masodik feleveben lep majd eletbe.
2010. dec. 24. 15:40
5/23 A kérdező kommentje:
Agymosottaknak nyilvan az hangzik jol:)
2010. dec. 24. 16:04
6/23 anonim válasza:
Én bíztatnám a kormányt, a kínai drogpolitika átvételére... nagyon hatékonynak tűnik.
7/23 anonim válasza:
végül is a kínai médiapolitikát már kezdik átvenni..
8/23 anonim válasza:
Hát igen...keleti szél fúj állítólag, de hogy pontosan hová sodor, az a köd miatt még nem látható. Ez igaz.
9/23 anonim válasza:
Vagy legalizálni vagy betiltani.
10/23 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogyha rajtam múlna betiltanám, az egészen biztos, mert nem annak a kisebbségnek az érdekeit kelene nézni, akik tudnak ezekkel a szerekkel, elsősorban a "könnyű" drogokkal ésszerűen élni, hanem a többség, és az "össztársadalom" érdekeit kellene szemelőtt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!