Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Hír TV milyen politikai...

A Hír TV milyen politikai beállítottságú? Mennyire adja az igazságot? Csak a válaszokra vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 18:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%

mondjuk a hírTV szépen lebuktatott 1 két sz@rházi mszp st .)))

gondolom már csak azért sem tetszik egyeseknek hát ez van sprite

amúgy nem vagyok fideszes

2010. dec. 24. 01:23
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Rosszabb,mint a másik adók pl.az ATV,ami baloldali,de elég reális."

Nem rosszabb ugyanolyan, csak jobboldalról

az ATV hol reális? akkor a Hír TV is az! :D

2010. dec. 24. 06:51
 13/18 A kérdező kommentje:

"És ha jól látom, senki sem állítja, hogy mondjuk egy baloldali, vagy liberális televízió lenne, ugyanis nem az... ;)"

Amikor valaki azt írja, hogy fideszes akkor állít valamit. Mégpedig, hogy jobboldali.

ÉS a fenét tisztességes. Max azoknak akik azt akarják hallani, hogy a fidesz miolyen egy tündérbogár a többi párt pedig a szemét. MEg aki nem ért eggyet velük (lehet az média vagy más ország. Uyge ez most nagyon isgaz . Azok is mind szemetek).

Sose fogsz majd benne hallani olyat, hogy a fidesz elloppot, elcsalt valamit. Nem azért mert nem történt meg hanem mert a saját pártjuk imázsát sosem fogják rontani. A mostani médiatörvénynelk is ez lesz a lényeg. HA valamelyik média olyat ír ami nem tetszika fidesznek azt meg lehet büntetni, valami kitalált indokkal.

2010. dec. 24. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nezd meg a Csintalan betelefonalos musorat,

ha a telefonalo nem nyal a fidesznek akkor szakitja a vonalat.

2010. dec. 24. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

"Egyszer nezd meg a Csintalan betelefonalos musorat,

ha a telefonalo nem nyal a fidesznek akkor szakitja a vonalat."

Az ATV-ben pedig már be sem engedik azt telefonálni aki nem vörös.

2010. dec. 24. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért én nem gondolnám teljesen fideszesnek,ők tiltakoztak a reklámadó ellen,félórás adásszüneteltetéssel.
2014. júl. 1. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
"ők is" előző voltam.
2014. júl. 1. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Megint az előző vagyok.Persze én nem nézek egyáltalán tévét,csak azért kíváncsi voltam,s Echo nem tiltakozott,inkább az a fideszesebb.Ettől függetlenül az összes magyar tévé csatorna gusztustalan,szerintem.
2014. júl. 1. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!