Miért érdekli az embereket annyira Gyurcsány Ferenc bebörtönzése?
Figyelt kérdés
A pár napja itt feltett kérdésre eddig 99 válasz érkezett. Nem irigylem, de azt hiszem, én fontosabb témákat feszegetek, és ritkán jön 20-nál több, inkább 10 alatt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__138..
2010. dec. 23. 16:37
1/4 anonim válasza:
Én pl.: unom a témát. Ha itt nem olvasnék róla folyton,nem is nagyon hallanám,max,csak ,ha már lecsukták,ami sztem úgyse fog bekövetkezni,bizonyítékok nélkül!!
2/4 anonim válasza:
Nem csak hogy bizonyíték nincs rá, de egy VOLT miniszter nem felelősségre vonható utólag. Engem amúgy nem érdekel a téma, millióan sikkasztanak még mellette, és kormányváltáskor a népet megnyugtatja, ha néhány kis halat beáldoznak.
4/4 anonim válasza:
Juvenalis : Kenyeret és Cirkuszt!
egyébként ne mondja már senki, hogy azok után ahogy az emberekkel viselkedett majd sajnálni fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!