Hát ennél a jobbik,fidesz páros sokkalta nagyobban überelte ,a honatyát mocsokosságban! Különben érthető a dühe,nem hagyták szóhoz jutni azt,aki felmert szólalni,a sztájktörvény ellen! Ezzel,csak az bizonyosdott,h legalább maradt pár szociálisan érzékeny "szoci" az elrkölcsireg rothadó mszp-ben!!
2010. dec. 22. 12:09
2/24 anonim válasza:
Hűha, valaki ordenáré módon káromkodott...Hát ilyenről én még nem is hallottam az egész magyar politika történelmében...Ez felháborító, Guillotine-t neki. Aztán vagyonelkobzást! Hogy merészelte megsérteni az országgyűlés amúgy teljesen tiszta erkölcsi fényárban úszó vitatermét?
2010. dec. 22. 12:12
3/24 anonim válasza:
Vigyázat! A "demokraták" szólásra emelkedtek.. Sípoló berendezést beindítani!
2010. dec. 22. 12:20
4/24 anonim válasza:
Drága Kuncze Gábor még kurv@@nyázott is...pedig ez még a gyakori-trágárságszűrőjén is elakad.
(Köszönjük az ellopott rendszervéltást)
2010. dec. 22. 12:21
5/24 anonim válasza:
Helmet,hogy tudta Kuncze egymagában ellopni a rendszerváltást?
2010. dec. 22. 12:23
6/24 bumbi02 válasza:
pont a Kontúr szólalt fel ellene.. néztem egy parlamenti közvetitést, arra kért felszólalást hogy a témától teljesen független el kezdje mocskolni az mszpt hogy az előző 8 év meg hogy tönkretették a kisembereket stb...még a házelnök is felszólitotta h ha lehet a továbbiakban maajd a témához szóljon...
amugy meg, valahol igazat adok neki is meg a fidesznek is, nem ez a módja a felszólalásnak, viszont tartalmilag egyetértek... azért ez a törvény nem egy olyan törvény h 1-2 embert érint, lényegében csak az 50es évekbe visz vissza..
2010. dec. 22. 12:24
7/24 anonim válasza:
Volt egy ilyen plakát...aminek volt is alapja, meg nem is, de nem akarok belemerülni a témába, mert ma elfoglalt vagyok.
Szorgos kezek segítettek neki, és egymásnak... már mindegy, úgyis késő már...
2010. dec. 22. 12:28
8/24 anonim válasza:
Tudok a plakátról és akkor sem értettem! Ilyen Révész Máriusz megsértődik és a milliárdos haverjaival kiplakátolja az országot című szokásos fidesz húzás volt!!
2010. dec. 22. 12:37
9/24 anonim válasza:
Mi az, hogy ilyenek ülnek bent? Hallottál te már jobbikos, fideszes felszólalásokat???
2010. dec. 22. 12:40
10/24 A kérdező kommentje:
NE VÉDJED MÁR EZT A TETVES CSÜRHE MSZP BANDÁT 8 ÉVIG FOLYAMATOSAN LOPTAK TE MEG ITT DICSÉRED ŐKET? HOL ÉLSZ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!