Sólyom meghúzta a vészharangot. Ki vetette el a sulykot, ő, vagy a Fidesz?
"Fidesz tényleg diktatúrát épít."
Ez neked kérdés???
Ordít a diktatúra a Fidesz intézkedéseiről!
A média törvény megszavazása után már majdnem totális diktatúra van!
Ha a sztrájk jogot, a gyülekezési jogot is korlátozzák,ergo lehetetlenné teszik,módosítják az Alkotmányt,akkor újra úgy élünk,mint Rákosi idejében!
Már csak az hiányzik,hogy a munkahelyeken minden reggel kötelező legyen Orbán aranyköpéseit olvasni! Ha nem is csukják börtönbe az ellenvéleményen levőket,az állásukból kirúghatják őket! Az emberek nem mernek szólni semmit a kormány ellen,mert nem tudják,hogy ki a besúgó! A félelem nagy úr! Átéltem egyszer,és most újra átélhetem,amit soha nem tartottam valószínűnek.
Sólyomnak teljes mértékben igaza van,mert megszűnik a demokrácia!
"Az emberek nem mernek szólni semmit a kormány ellen,mert nem tudják,hogy ki a besúgó! A félelem nagy úr!"
Pontosan.
Egyszer egy stúdióbeszélgetésben egyik idős ember elmondta, hogy amikor mesélt a rendszerváltás után felnőtté váló unokájának a Rákosi-Kádár diktatúrákról, akkor a fiatalember értetlenül visszakérdezett: miért hagytátok?
Na majd most megtapasztalják a rendszerváltás után felnőtté válók, hogy mért kell hagyni és tűrni az elnyomást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!