Ki vezesse az országot? Mert ugye fidesz az fúj
mert nincs igazán váltó pártja a fidesznek
vissza sírjátok az mszp t, gyurcsányt? vagy mi.. mert lehet sírni.. de akkor miért küldtétek el? ja hogy akkor az volt hogy jöhet bármi csak az mszp takarodjon
most meg takarodjon a fidesz is már de akkor ki jöjjön?
szóval kérdem én ki vezesse az országot ha nem a fidesz
"00:47"
hát kedves első belinkeltél egy olyan kérdést ami nem tudom hogy jött ide
de biztos igazad van...
a kérés kirója azon kívül hogy a beautiful USÁ-t hozzá állandóan példának felvázolta a szerinte tökéletesnek tűnő pártot
na de mivel ilyen nincs jelenleg Magyarország térképén, olyat mondjál linkeljél bánom is én ami van
ami lehetne a fidesz váltó pártja ha elküldenétek
mert szerintem nem nagyon van
de győzzetek meg ha van
"Bajnai Gordon. Az elmúlt 20 év legtehetségesebb és legkorrektebb miniszterelnöke volt."
és volt 1 évet kb a kormány rúdnál, lényegében nem csinált semmit... kisebbségben volt az mszp a parlamentbe ugye már szétesett a liberális mszp koalíció... le szavazták
ha tovább lett volna hatalmon mint 1 év akkor intézkedések híján tényleg becsődölünk
amúgy ő vett fel imf hitelt? azt nem tudom
"Bajnai Gordon."
Bajnai ugyanakkora idejemúlt Liberó-Pempörsz-kapitalista volt, mint Gyurcsány.
Pénzbehúzás 100% - szociális érzékenység 0%.
Ha Obama látná itt ezt a Bajnai-imádatot, simán Észak-koreaiaknak nézne minket, ugyanúgy, mintha a Zorbánistákat látná!
"Kizárólag a Jobbik"
Kizárólag a Jobbik képvisel egy 70 éve halott világnézetet, gondolkodásmódot és ideológiát. Szép kis bohócpárt, tök olyan, mintha időutazók lennének. Lehet Emmett Brown hozta őket ide a DeLoreannel XD
"Kizárólag a Jobbik"
Kizárólag a Jobbik képvisel egy 70 éve halott világnézetet, gondolkodásmódot és ideológiát. Szép kis bohócpárt, tök olyan, mintha időutazók lennének. Lehet Emmett Brown hozta őket ide a DeLoreannel XD
"
amúgy mi az a halott ideológia? csak kérdem, beszélgessünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!