Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tölgyessy is útban volt a...

Tölgyessy is útban volt a Fidesznek?

Figyelt kérdés

A Magyar Rádió mától megszüntette Tölgyessy Péter hétfő reggeli elemző műsorát a Kossuthon. Bár sosem álltam az ő politikai oldalán, mégis szívesen hallgattam elemzéseit, mert ha arról volt szó, nem rejtette véka alá a kritikáját sem a bal-, sem a jobboldallal (így a Fidesszel) kapcsolatban sem. Mindig arra gondoltam, hogy ilyen kijelentésekkel csoda, hogy még műsoron maradhat. Ami késik, nem múlik, mostanra levették a programról.

Vélemények?

2010. dec. 20. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ugyan ki nincs nekik útban, aki nem fideszes?
2010. dec. 20. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Te is útban vagy. Meg a feketeruhások feléd.
2010. dec. 20. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónap,és ezen az oldalon is csak Fideszesek írhatnak! A többit kitörlik,vagy a fórumot megszünteteik.
2010. dec. 20. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, mert engem is érdekeltek a meglátásai. És eléggé elfogulatlannak tűnt. Végül is 2002-ig FIDESZ-es képviselő volt, az előtt SZDSZ-es vezető, úgy hogy pont egyenlő távolságot tartott.

Azt történt vele pontosabban, hogy nem akarták végleg kitenni a rádióból, csak a műsor ez után úgy ment volna, hogy egy fideszes politológust is betettek volna mellé, és együtt kérdezték volna őket, de ő ezt nem vállalta.

Az is mutatja, hogy objektív volt, hogy Gyurcsányéknak is bökte a csőrét, Gréczy Zsolt intézett is Tölgyessy ellen egy kirohanást a Népszavában. De ők azért addig nem mentek el, hogy kirúgassák. A FIDESZ-es vezetés elment. Na ez is egy különbség, amit nem árt észrevenni, bár önmagában persze csak egy apróság.

2010. dec. 20. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Megszunnek musorok,forumok.

Mi jon meg, eltunnek emberek?

2010. dec. 21. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!