Tényleg nincs szükség a Roma Antidiszkriminációs Hálózatra?
Figyelt kérdés
Furcsa, hogy az IRM pont most számolja fel ezt a jogvédő intézményt. Eddig teljes körűen ingyen intézték a diszkriminációs ügyeket mindenféle eljárásban. Most ez az esély is megszűnik.
2010. dec. 18. 15:59
1/2 anonim válasza:
És hol van a nem-roma Antidiszkriminációs Hálózat? Én valahogy hiányoltam, de sosem csinálták meg. Pedig hányszor üvöltötte már nekem a cigány hogy "te retkes madzsar!" Pedig ez már diszkrimináció. Sőt, már anyáztak rám azért is, mert fehér vagyok. Na, ez végképp faji alapon történő diszkrimináció. Sőt, engem az egyetem is diszkriminált, ugyanis a roma osztálytársak csupán romaságuk miatt többletpontot kaptak, én meg nem. Ezzel is arra mentek, hogy én ne jussak be! Csak azért, mert fehér vagyok, és nem roma!
Na, ez a diszkrimináció. Csak ez nem érdekel senkit.
2/2 anonim válasza:
Nincs. Kicsit gondolj már bele, hogy ez az egész egy vicc. Ha ez a szervezet csak romáknak nyújt ingyenes segítséget, az azt jelenti, hogy másokat negatívan diszkriminál származásuk miatt. Az antidiszkriminációs társaság. Erre mondják, hogy más szemében a szálgát, sajátban a gerendát se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!