Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikot főleg az iskolázatl...

A Jobbikot főleg az iskolázatlanabbak támogatják?

Figyelt kérdés

"Szerintük nyitni kell az iskolázottabb szavazók felé, de nem szabad feladni a Jobbik hűséges támogatóit sem."

[link]

2010. dec. 17. 13:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb iskolázatlan szavazója arányaiban az MSZP-nek van amúgy.
2010. dec. 17. 15:01
 12/25 anonim ***** válasza:
47%
ha olyanból lesz jobbikos képviselő aki annó egy drogos skinhead vezér volt,sokmindent elmond róluk...
2010. dec. 17. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
Ezzel azért nem értek egyet, mert az öregebbek szinte csak a két nagy pártot ismerik (Fidesz, Mszp), az újonnan bejövők nem nagyon érdeklik őket,nem akarják megismerni már, és ők még nem tanulhattak annyit, mint mi. Szóval én ez alapján erre a két pártra mondanám, hogy tanulatlanabbak szavaznak rájuk. (és azért ne hagyjuk ki a romákat, akik úgyszint kevésbé tanultak, és biztos nem Jobbik pártiak)
2010. dec. 17. 15:29
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Az a benyomásom, hogy igen. De erről egy statisztikát kéne inkább megnézni. A számok nem hazudnak.
2010. dec. 17. 15:55
 15/25 anonim ***** válasza:

A Jobbik erősen épít a "tanulatlan néposztályokra", de minden párt ezt teszi. A Fidesz és az MSZP ugyanígy. Meg lehet nézni kik járnak "Viktor Viktor!" vagy "Feri! Feri!" kiabálásokkal meg transzparensekkel a két párt nagygyűléseire. De ez szerintem természetes. Ezek a pártok alapvetően a nagy néptömegeknek akarnak apellálni, hiszen ők "kicsit" több szavazatot jelentenek mint egy szűk értelmiségi réteg. Nézzétek meg az LMP-t, akik kizárólag egy magát értelmiséginek valló fiatal urbánus réteget képviselnek. Ezért is vannak olyan kevesen és olyan kis számban a parlamentben.

Szerintem egy pártnak igenis a teljes lakosságot kell képviselnie és nem egy kiválasztott csoportot, réteget.

2010. dec. 17. 18:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de a roma szavazóbázisra melyik párt számít a legjobban? Az MSzP, a Fidesz, vagy a Jobbik?
2010. dec. 17. 21:11
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Egyebkent meg kell nezni az orszagban hol oszpontosulnak az ertelmisegiek, hol vannak egyetemek, fosikolak, kutato intezetek stb. valamint meg kell nezni melyek az elmaradotabb oszagreszek, ezutan meg kell nezni ezen helyeken megy partoknak milyen a tamogatottsaguk pl Budapest es nagyvarosok. Amugy meg vita nelkul a jobbik is elismeri, hogy szavazoi nem az ertelmiseghez de meg csak nem is az kozeposztalyhoz tartoznak. Egyebkent termeszetes, hogy van a jobbiknak is orvos, tanar stb, szavazoja a kerdes mindig, hogy mennyi?
2010. dec. 17. 22:15
 18/25 anonim ***** válasza:
43%
Igen, jellemzően az iskolázatlanabb réteg hajlik a Jobbik felé, akiket (már bocsánat) el lehet intézni egy kis demagógiával + nemzeti bullshittel (noha az átlag jobbikos szavazó az, aki még tipikusan semmit nem ért el a nemzet érdekében)
2010. dec. 18. 00:09
 19/25 anonim ***** válasza:
Miért, te mi a nyavaját "értél" már el a Nemzet érdekében?
2010. dec. 18. 10:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Én nem is állítom, hogy elértem volna bármit. A "nemzeti oldal" szerint viszont erősen hazafias tett az utcakövek dobálása, autók felgyújtogatása, MTV székház "ostroma".
2010. dec. 18. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!