Mit szóltok, hogy az a 900 ezer "megtévesztett", akik visszaküldték kérdőívüket, támogatják az adómentes gyermeknevelést, az államadóssági plafont, a nemzeti összetartozást és a nemzeti vagyont viszont a gyermekek után járó szavazati jogot már nem?
Egyet értek.
Én sem adnék szavazati jogot se gyerek után, se határon túlinak. Egyébként előre determinálva lennének az elkövetkező választások.
Becsapott emberek?
Fiacskáim! " Lányocskáim" a politika ilyen!
Ahogy elhittük hogy a nyugat majd segít önfeláldozó módon, és az Eu maga a kalács.
Sajnos gyermekek vagyunk, tacskók, akik elhittek mindent annak akikre hasonlítani akartak!
Pedig tudtuk hogy mindíg is másokból " gyarmatokból" gazdagodtak ! És még is!!!
Elmondanám, miért is egy kaptafa a Fityisz és a maszop is.
Hisz mindegyiknek meg volt a maga stikje, abban amit a magyarokkal csinált.
De hosszú lenne és nem is hinnétek nekem.
Mindenkit becsaptak a Lakitelki " latrok" mert nem egy új és boldog ország sziluetjét rajzolták a sátor falára, hanem egy szisztémát amivel 10000000 embert 20-30évig húzni lehet.
" különben minek kellettek volna a Soros bácsi formák! "
Semmit, mert én azt se hiszem el, amit ezek kérdeznek.
Persze, a többség támogatja...mondják ők. Én nem hiszem, mert szerintem hazudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!