Van államtitok szerinted?
Figyelt kérdés
Van államtitkok?2010. dec. 14. 23:05
1/9 A kérdező kommentje:
gondolom mindenki a kicsi agyával nemet fog mondani.
mert ha igen...
jaj szkeptikusoknak vagy a nagy okosoknak nem kéne benne hinni mert nincs bizonyítva, kiszámítva jaaaaaaaaj......
2010. dec. 14. 23:05
3/9 A kérdező kommentje:
am tudom hogy elírtam.
utolsó próbálkozás volt s szerinted szó a mondat végére és úgy maradt.sry.
2010. dec. 14. 23:08
5/9 anonim válasza:
Termeszetesen vannak.
Meghozza kulonbozo szinteken: van amit csak a magyar kormany nehany embere tud, van, amit a magyar vezetok es az EU vezetok egy csoportja tud, van, amit csak a katonai vezetes tud es a NATO.
Sok allamtitok van.
7/9 A kérdező kommentje:
na mind.
inkább nem hajózok veszélyes vizekre. :)
csak olyan kérdést akartam felrakni amivel ...
2010. dec. 15. 16:34
8/9 anonim válasza:
Van,például a jövő évi megszorításod,adó és áfaemelések,nyugdíjak csökkentése stb ez mind-mind államtitoknak minősül mindaddig,amíg Orbán király ki nem hirdeti!
9/9 anonim válasza:
Államtitok minden olyan információ, amelynek ismertté válása sérti a Magyar Köztársaság érdekeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!