Most hogy is állnak a jobbikosok az arabokkal?
Figyelt kérdés
Főleg jobbikosok véleményére lennék kíváncsi, mit gondolnak az arab-magyar barátságról. Miért lenne az jó? Egyáltalán, honnan jött? VAn olyan jobnikos (gondolok itt nagyobb csoportra), aki hülyeségnek tartja, vagy ez olyan szintű, mint a zsidók utálata, cigányokhoz való hozzáállás (amiben úgy tudom, a jobbik egységes, de ki lehet javítani.2010. dec. 14. 21:59
21/22 anonim válasza:
Attól, hogy arabbarát már nem lehet keresztény? A kereskedelem és NEM PEDIG A VALLÁS(!) céljából arabbarát. Én támogatom, amúgy is pogány vagyok, nem érdekel mit gondolnak a keresztényekről.
22/22 anonim válasza:
Nekem szimpatikus párt a Jobbik.. nem érdekel kivel van és kivel nincs jóban.
A programja alapján képes lenne helyreállítani az ország gazdaságát.
Már eleve a fityesznek meg sem fordul a fejében multikat adóztatni, és magyar tulajú gyárakat vagy a magyar mezőgazdaságot beindítani.. Azért lássuk be: nem vándorolna ki a sok zsé az országból, talán gyerek is születne és akkor a nyugdíj sem lenne ilyen kilátástalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!