Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy is állnak a jobbikos...

Most hogy is állnak a jobbikosok az arabokkal?

Figyelt kérdés
Főleg jobbikosok véleményére lennék kíváncsi, mit gondolnak az arab-magyar barátságról. Miért lenne az jó? Egyáltalán, honnan jött? VAn olyan jobnikos (gondolok itt nagyobb csoportra), aki hülyeségnek tartja, vagy ez olyan szintű, mint a zsidók utálata, cigányokhoz való hozzáállás (amiben úgy tudom, a jobbik egységes, de ki lehet javítani.
2010. dec. 14. 21:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Ha egy tengeri malacra vagy egy nyúlra lehet szavazni, hogy ki legyen a miniszerelnök, akkor is mennétek szavazni?

Ráadásul megint bebizonyítottátok hogy a mellébeszélés, témaelterelés, kérdés szétoffolása az megy, jobbik alapcsomag.

2010. dec. 14. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Az elején válaszoltam a kérdésre, én voltam a barikádos.

Egyébként nem, mert egy nyúl nem tudná képviselni a nézeteimet.

Még valami mára Jobbik-bohócpárt témakörben?

2010. dec. 14. 22:56
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

az hogy szeptember 11.-én van az arab-magyar barátságnap, vajmi köze van a gazdasághoz...

A plusz poén az hogy, a jobbik szerint véletlenül esett erre az időpontra a választás.

2010. dec. 14. 22:58
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha van ha nincs kétségtelen, hogy 911-et az USA követte el. Az arab világban a lakosság alacsony százaléka tud egyáltalán erről a hírről. Pontosat már nem tudok, rég olvastam azt a bizonyos felmérést, de 50 alatt volt jóval. Az arabok többsége úgy tudja, hogy gyarmatosítás céljából érkeztek az amerikaiak.
2010. dec. 14. 23:01
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Én pl. Jobbik szimpatizáns vagyok, és nem tartom bajnak, hogyha jó kapcsolatot építünk ki kelettel (kereskedelem), de szerintem a vallást úgy ahogy van félre kellene tenni. Az az egyetlen dolog a pártban, ami nem szimpatikus, hogy annyira "keresztény", pedig elvileg a kereszténységet is csak Európa erőltette ránk anno... egy "pogány".
2010. dec. 14. 23:24
 16/22 anonim ***** válasza:

46%

A kérdést én is megválaszoltam. Aki mellébeszél, az TE vagy.

2010. dec. 14. 23:46
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

"'Megkérdezném az eddig ideokádott söpredéket (66, 51 és 46%), hogy ők minden pontban egyetértenek a preferált pártjukkal?"

Kedves aszinkronmotor, nem kellene ennyire felhúznod magad, és különösen nem személyeskedve szitkozódni. A kérdésedre a válaszom az, hogy természetesen nem értek egyet én sem mindennel, amit az általam preferált párt hirdet, de itt éppenséggel a Jobbik meglehetősen zavaros ideológiai hátterén ironizálunk, és ez mint olyan, szemet szúrhatna a szimpatizánsoknak. Azzal semmi baj, hogy egy párton belül többféle vallási nézet képviselteti magát. Mind a (mérsékelt) bal-, mind a jobboldal eltűri ezt a sokszínűséget. Viszont amikor egy párt önmagát hangsúlyozottan keresztényként definiálja, és a kereszténység védelmét a központi törekvései közé emeli (lásd: keresztállítás Hanuka idején, mert ugye egy hiperkeresztényt borzasztóan kell, hogy frusztráljon a Hanuka gyertyagyújtás), de közben elvbarátként -és nem csak gazdasági szövetségesként!- parolázik keresztényüldöző muzulmán kormányokkal, illetve teret ad a kereszténységgel homlokegyenest szembe menő újpogány gittegyleteknek, az valami oltári káoszra utal a vezetők, no meg a szimpatizánsok fejében.

2010. dec. 15. 00:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Kedves söpredékező, miért gondolod, hogy mindenkinek van preferált pártja?
2010. dec. 15. 11:51
 19/22 anonim ***** válasza:

"Kedves söpredékező, miért gondolod, hogy mindenkinek van preferált pártja?"

Ez egy oldallal korábban ki lett tárgyalva.

Ha nincs pártod, bizonyára nem szvaztál, vagy érvénytelen szavazatot adtál le.

Mérget vennék rá, hogy te magad sem indultál függetlenként.

Ebben az esetben kuss a neved. Csak ültél és kávét szürcsölve nézted, ahogy kialakul a mostani helyzet. Nem éltél a jododdal ennek megakadályozására, nincs jogod a kritizálására.

2010. dec. 15. 12:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyot tévedsz, mert szavaztam. Viszont a tény, hogy valakire leadod a szavazatodat, nem jelenti azt, hogy elkötelezett támogatója vagy a pártnak. Csupán kiválasztottam egy nekem szimpatikus jelöltet. Egyébként egyetértek, hogy az ne kritizáljon, aki nem volt képes elmenni szavazni legalább érvénytelenül.
2010. dec. 15. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!