Ha a magánnyugdíj pénztárat választom, mit kell tennem? Hol kell jelezni, hogy itt akarok maradni?
Kell egyáltalán nyilatkozni,vagy ha nem változtatok automatikusan ott maradok ahol voltam?
Esetleg ,ha nem nyilatkozom akkor az államiba tesznek rögtön?
Na most aztán végképp nem tudom mi legyen.
OTP-nél vagyok pénztár tag.Annak az 51%-a nem állami kézben van?Akkor csak nem megy tönkre.
Én maradni fogok a magánpénztárban, nincs miért átlépnem az államiba, viszont még én se tudom, mikortól lehet nyilatkozni. A nyugdíjfolyósító kirendeltségeknél lehet majd, de még erről se írtak semmit, hogy pontosan hány helyen, és mik azok. Mondjuk Budapesten csak a Fiumei úti központ van tudtommal, így aki ide tartozik, annak már csak az időpont a kérdés. Káosz lesz, az biztos, de szerintem érdemesebb maradni. A január 31-i határidőt meghosszabbították február végéig, ha valaki nem nyilatkozik, automatikusan beöntik a pénzét a közösbe és szépen el is költik.
Mellékesen:
Ez meg no comment:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!