Szerintetek ezt az országot kik teszik tönkre?
Figyelt kérdés
Politikusok,kissebség,a gazdagok vagy kik.Szerintetek?2010. dec. 12. 11:45
2/16 Saten ҉ válasza:
Nem csak egy "csoport" teszi tönkre az országot. Valamivel minden réteg hozzájárul ehhez
3/16 anonim válasza:
46% ezért? Ők sosem voltak még a kormányon...az ő dolguk nem a kormányzás, az a FIDESZ dolga, az más hogy nem tesz semmit azon kívül hogy alkotmányt módosít hogy bármit emg tudjon tenni. 8 éve is a jobbik miatt ment csődbe az ország? vagy 13 éve? vagy 15 20 éve? Gondolkozzál már kérlek mielőtt politizálsz...
4/16 anonim válasza:
elnézést az előző vagyok 12- és 16-ot akartam írni csak nagyon fel tudnak bosszantani az ilyen emberek...
A kisebbségről annyit hogy nem ők tehetnek arról hogy az ő életüket próbálják jobbá tenni a politikusok a magyarok rovására...
5/16 anonim válasza:
"a jobbikos turbómagyarok.
hápognak egész nap, hogy nekik milyen rossz, de tenni meg nem tesznek érte semmit."
Idióta...
6/16 anonim válasza:
jaj ne, megint megjelent sonata90. ugy néz ki, beleszokott ebbe a témakörbe:D
8/16 anonim válasza:
"jaj ne, megint megjelent sonata90. ugy néz ki, beleszokott ebbe a témakörbe:D"
Ismét felteszem a kérdést: Csak azért jöttél ide, hogy másoknak ugass? Nem kötelező a topikot látogatnod...
9/16 anonim válasza:
nem szeretem a fideszt. sem mszp, sem lmp párti nem vagyok.
10/16 anonim válasza:
Szerintem mi, közös erővel, pártszimpátiától függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!