Hogyan tovább a továbbiakban?
Az eddigi 20 év kormányzásai miatt tönkrement sok család,vállalkozás,hitelesek estek áldozatul a bankok csapdáiba esve,munkahelyek szűntek meg és még sorolhatnám.
Azt mondják a nagyon okosak,hogy aki akar dolgozni az talál munkát. Ez pedig nem így van. Két éve ne tudok elhelyezkedni sehol. Most egy kérdés születik benned,hogy akkor miből élek. Mert ugyebár rögtön ez a kérdés kell,hogy megfogalmazódjon sokatokban. Ezt tapasztaltam másoktól is. Szóval a munka. Nagyon sok helyen próbálkoztam már ,de sehova nem vesznek fel arra hivatkozva,hogy leépítések vannak. Érdekes! Leépítések. Már elmentem a Fővárosi közterület fenntartókhoz is,hátha oda kellek utcaseprőnek,de mit ad Isten ott sincs semmi munkafelvétel. Próbálkoztam biztonsági őrnek,mivel arról is van vizsgám,de oda is kihalálos alapon van munkafelvétel. A Tescóba is beadtam az önéletrajzomat,de semmi. De ugyebár aki akar talál munkát. Tudom,hogy van olyan ügyes ember,akinek ha megszűnt a munkaviszonya már másnap dolgozott is egy másik munkahelyen. De ez az ami vicc és csak mese! Magyarország az én hazám is és tiszta szégyen,hogy magyar létemre nem kellek sehova,bezzeg az idevándorolt kűlföldieket boldogan felveszik dolgozni. Nem nagy az igényem,mert meg elégszem havi nettó 60-70 ezer ft fizetéssel is mielőtt ebbe is belekötne akárki,hogy biztos nagy az igényem a fizetésre. mert sajnos azt is tapasztaltam,hogy Magyarországon nagyon sok az az ember,aki nagyon okosnak,bölcsnek hiszi magát és okoskodik felém,hogy bezzeg ő és én miért nem. Erre azt mondom ma én holnap te. Egyszer fent egyszer lent. Mert tudom milyen teli pénztárcával gondolkodni,olyankor az ember elfelejti elég hamar,honnan indult és könnyű a szegényebbet bántani.
sajnálom, hogy ez van veled, nagyon nem tudok mit hozzászólni mert nem tudom mi a kérdésed, de azt nem ecsetelted, h miből élsz. mert felvetetted a kérdést, de nem válaszoltál rá, már csak kíváncsiságból kérdem.
amúgy a bizt. őrin kívül milyen papírjaid vannak és ezen KÍVÜL mihez értesz még?
Ne várd, hogy a sok szemét cég segítsen rajtad.
Kezdj neki valamilyen szakmád szerinti fekete munkának.
Igérem nem fogok panaszkodni a Te adód kiesése miatt.
Legalább ennyivel is kevesebbet visznek haza a korrupt politikusok.
"Tudom,hogy van olyan ügyes ember,akinek ha megszűnt a munkaviszonya már másnap dolgozott is egy másik munkahelyen. De ez az ami vicc és csak mese!"
Ez nem teljesen igaz. Nekem van rokonom akinél létszámleépítés volt.(3-4fő)
Kirúgtak és úgy volt vele, hogy 1 hónapig nem csinál semmit. Majd egy hét alatt talált munkát. Tehát van ilyen. Csak nem mindegy milyen szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!