Mi a véleményed arról, hogy külföldi hitelminősítők kedvükre szívatják az országokat - ma pl. MO-ot - millióknak okozva ezzel problémákat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:07
11/12 anonim válasza:
Strukturális szerkezeti regorm a nagy ellátórendszerek, a közigazgatás, közoktatás, közegészségügy, honvédelem rendszerének gazdaságosabbá, és hatékonyabbá tételét jelenti.
Ezeknek az intézkedéseknek az alapját teremti meg az új alkotmány, amely keretbe foglalja azt az intézkedés sort, amely az alkotmány szellemében ezeket a rendszereket átalakítja. Legalább is ez a terv.
A valóságra még legaláb egy, másfél évet várnunk kell, mert ez nem egy gyors dolog.
12/12 anonim válasza:
Szokták azt mondnai, hogy "Messziről jött ember azt mond, amit akar!" Szóval onnan Amerikából ne nagyon mondják már meg, hogy mi van itt! Szemét banda mindegyik! Moody's - Standard and Poor's - Fitch : Ki kéne nyírni mindet! De legalább 1-et megfélemlítés céljából! Igen, én is hallottam a híradóban, hogy már másoknak is feltűnt hogy úgymond "ezek keverik a sz*rt egyfolytában!" és be kellene tíltani a működésüket. Ha nem lennének, szerintem sokkal gördülékenyebb lenne a gazdaság élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!