Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Izraeli befektetoket, akik...

Az Izraeli befektetoket, akik foldet vasarolnak Magyarorszagon tenyleg csak a fold erdekli, vagy inkabb az ivovizkeszletunk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 20:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo vajon hany Izraeli befekteto vasarolhat foldet Magyaorszagon? Te pl hanyrol tudsz?

A komment megírásának időpontja: tegnap 20:28

Sot ha jol tudom Magyaroszagon a csatonrazasi muvek is idegen burzsoa zsarnokok kezeben van vajon a minosegi magyar fekaliat is el akarja orozni? Ugy egyebkent mifele hatalom lehet egy befektetonek elet-hala felett donteni a XXI. szazadban Europa kozepen egy NATO es EU orszagban?

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:45

Na igen bar gondolom ha kell ket percen belul siman legyartanak par forgato konyvet arrol, hogy a kinai buffesek lassan mergezik a magyarokat, hogy legyen nekik hely betelepulni na persze a mereg ellenszeret minden kinai megkapja aki Magyarorszagra megy. Az Ir ingatlan befektetok pedig az Eszak Ir IRA szervezet megbizasabol vasarolnak ingatlanokat ahol bujtatjak az IRA terroristait akik egyebkent az Angol allam megbizasabol hajtanak vegre terror akciokat, hogy ezzel is letjogosultasaga legyen a megszallasnak...

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:26

Miert most ingyen van az ivoviz? AKkor ugy latszik rossz informacioval rendelkezem a Magyar viszonyokat illetoen..

2010. dec. 5. 08:26
 22/31 A kérdező kommentje:

Termeszetesen vallalom,hogy Jobbik szimpatizans vagyok.

Azzal is tisztaban vagyok,hogy csak a fidesz vagy az mszp

szavazoi,vagy szimpatizansai az igaz magyar emberek.

2010. dec. 5. 18:44
 23/31 A kérdező kommentje:

Ha valaki feltesz egy kerdest,mert szeretne masok velemenyet

is olvasni,azt mert fikazzak azok ,akikkel nem pont azonosak a nezetei?

2010. dec. 5. 19:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát én pl. nem fikázlak,ti kezditek mindíg úgy a szöveget,hogy segítség biztos mindjárt le gárdistáznak,náciznak! Itt is ,csak egy valaki tette ezt,de az is (jobbikos?)csak iróniából!:D
2010. dec. 5. 19:15
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem konkretan ennel a kerdesnel,hanem ugy tobbsegeben ez ahelyzet. a politika temakorben.

sokszor a kerdesrol mar megfeledkezve csak egymas piszkalasa megy.

szinte olyan mint a Parlament,csak miniben.

2010. dec. 5. 20:34
 26/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo.

Amugy szerinted rendben van a kerdesed? Megkerdezel olyan dolgot amirol tudod, hogy feszultseg es vita lesz aztan gyerekes naivitassal elkezdesz csodalkozni a szethuzason. Azt nem tudom hol elsz de en jo messze megis tiszstaban vagyok vele, hogy a mai Magyarorszagon az emberek nagy resz alkalmatlan tarsadalmi es politikai parbeszedre! Ahol a patkanyok, orkok, fergek, kamposorruak, hazaarulo, antimagyar, igazmagyar szavak ropkodnek az elet minden teruleten ott mit varsz????? Komolyan mondom egy tizeves Magyarorszagtol is jo tavolelo gyerek is tudja ha mar olvasott Magyar forumokon politikat, vagy latott az interneten tunetesekrol szolo beszamolot illetve parlamenti kozvetitest, olvasott hireket stb. hogy egyszeruen nem lehet ervelni es szabad velemenyt mondani!!!

2010. dec. 5. 21:05
 27/31 A kérdező kommentje:
Ez van vitazzunk tovabb mig lehet!
2010. dec. 5. 22:06
 28/31 Csipkebokor ***** válasza:

Érdekes a kérdés. Néhány éve láttam moziban egy dokumentumfilmet. Valamelyik (délamerikai?) országban külföldi kézébe került a vízkészlet. Még az esővizet sem volt szabad gyűjteni. Kártyával lehetett csak vizet venni. Míg fel nem lázadtak és többen meg nem haltak. Az állam visszavette a víz feletti rendelkezést.

Persze nem gondoltam eddig az izraeliek ilyenfajta érdeklődésére.

Különben nem hiszem, hogy a fúrt kutak érdekelnék (bár rengeteg gyógyvizünk van), hanem a Duna, mint ivóvízbázis.

A jövőben a víz lesz a legértékesebb dolog a világon.

2010. dec. 14. 17:52
 29/31 anonim ***** válasza:

"hanem a Duna, mint ivóvízbázis. "

Hát ekkorát is régen röhögtem, mint ezen, ez zseniális.

2010. dec. 14. 19:05
 30/31 anonim ***** válasza:
74%

Az izraeli vagyok

Izrael tengerparti orszag. Sotalanito telepek sorat epitettek mar es epitik folyamatosan.

Mint minden fejlett allam polgarai, az izraeliek is vasarolnak mindenfelet. Pld hallottam a radioban, hogy egy idoben olcso volt a lakas az USA-ban, es tobben vasaroltak.

Mo-i foldvasarlasrol egyrol hallottam. Az illeto vett egy darab foldet, epitett ra egy bevasarlo kozpontot, majd eladta. Szoval esze agaban sem volt a foldet megtartani, ha ez erdekel.

2010. dec. 16. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!