Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért ennyire arab...

A Jobbik miért ennyire arab mániás?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jobbik szimpatizáns vagyok, de bizonyos kérdésekben vannak fenntartásaim velük szemben, ez az egyik amit nem tudok mire vélni. Elvileg a minden szempontból független Magyarországért harcolnak, amibe ez az Irán és arab barátság egyáltalán nem fér bele szerintem, bár abban egyetértek, hogy a Közel-keleti arab országokkal való gazdasági kapcsolatok fejlesztése jól jöhetne Magyarországnak. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy az arab-izraeli konfliktusba nekünk nem szabadna beleszólnunk politikai szempontból, nem a mi dolgunk. Intézzék ezt el ők maguk között. Nem faji, hanem egyéb tulajdonságaik miatt úgyse csípem egyiket se (se az arabokat, se a zsidókat). Tisztelet a kivételnek!
2010. dec. 4. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
A Jobbik keresztény nem? akkor miért barátkozik muzulmánokkal?
2010. dec. 5. 08:08
 13/17 anonim ***** válasza:
A kereszténységnek nincs ereje...
2010. dec. 5. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 18:08 írójával, mint ahogy már írtam a világnak jobb lenne zsidók és arabok nélkül.
2010. dec. 5. 11:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért "arab mániás", mert antiszemita.
2010. dec. 5. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
64% nem inkább soviniszta? Vagy irredenta? Vagy mit szokott még mondani Kóka-rókánk?
2010. dec. 5. 13:57
 17/17 zozo86 válasza:

kóka kóla XD gyurcsány féreg és orbán a cigányok királya,

inkább a jobbik mint ezek a mszp szdsz lmp meg fidesz-kdnp terrorbanda csinál, nekik lehet egymillióért én is sikkasztanék meg csalnék és hazaárulólennék.... szarok a szájukba ide nem jön egy zsidó kommunista se nem engedjük ki kell őket fingatni! Atomot rájuk! az atom megold mindent!

2010. dec. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!