A Jobbik miért ennyire arab mániás?
Nem arab mániás, csak a kisebbik rosszat válassza.(a nagyobb a zsidók).
Egyébként olvasd gyakran a Kuruc.info-t, ott zsidóról ,arabról megírják a rosszat.
http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU
Mekkora botrányt csinálna ugyanez a majom, ha mondjuk az LMP rendezne izraeli bucsut...
Én írtam előtted.
Szerintem az lenne a legjobb, ha a zsidók és az arabok egészen megsemmisítenék egymást.
Akkor megmenekülne a világ a két istencsapástól.
Aztán már csak a homokat,cigányokat kell elintézni.
Én sem értem miért baj ez.
A többi párt pedig zsidó- és Izraelmániás. A párt pedig úgy döntött hogy ebben a konfliktusban, ha feltétlenül konfrontálódni kell és kiállni az egyik oldal mellett, akkor az arabokat választják. De ez nem azt jelenti, hogy szívesen letelepítenének arabokat Magyarországon.
Mert lúzekek és ostobák. Nem vall túl sok észre tőlük, odaállni a multikulturalizmust éltető, arabpárti, Izrael bukásának drukkoló nyugati balliberális oldalhoz. Miközben az európai nemzeti radikális pártok Izrael barátainak nyilvánítják magukat és izraeli zászlók alatt vonulnak fel a muzulmánok által lakott városnegyedekben tüntetni. Elég nagy iránytévesztés ez Vonáék részéről.
A jelenlegi civilizációs küzdelem nem a zsidók és nem zsidók között zajlik, hanem egyrészt az euroatlanti és a délkelet ázsiai fejlett országok, másrészt a vesztes és arrogáns, fejlődni képtelen iszlám világ között. A Jobbik ebben a harcban az ellenségeink oldalára kormányozta magát. Nem lesz elfelejtve nekik.
mert nyíltan zsidózni cinkes, nyíltan arabbarátkodni, tehát burkoltan zsidózni egy fokkal elfogadhatóbb.
legalábbis így logikáztak.
csak az a probléma, figyelemmel követem őket, hogy ugyanaz a tábor Európa ijesztő elmuszlimosodásával is folyamatosan fenyeget, tehát itt meg is dőlt az egység, és a Jobbik történetnek vége is lett.
"inkább minthogy arra tapsoljak hogy át kell lépnem az állam-nyugdíjpénztárba hogy a bankok helyett a politikusok lopják a pénzem..."
Nem kell hozzá tapsolnod. Én sem teszem, sőt, kimegyek tüntetni ellene. Ugyanakkor az arabbarát szíriuszbohócoknak sem tapsolok, csupán röhögök rajtuk, meg a vakbuzgó fanjaikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!