Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért ennyire arab...

A Jobbik miért ennyire arab mániás?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 16:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem arab mániás, csak a kisebbik rosszat válassza.(a nagyobb a zsidók).

Egyébként olvasd gyakran a Kuruc.info-t, ott zsidóról ,arabról megírják a rosszat.

2010. dec. 4. 16:40
 2/17 anonim ***** válasza:
21%

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU

Mekkora botrányt csinálna ugyanez a majom, ha mondjuk az LMP rendezne izraeli bucsut...

2010. dec. 4. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

Én írtam előtted.

Szerintem az lenne a legjobb, ha a zsidók és az arabok egészen megsemmisítenék egymást.

Akkor megmenekülne a világ a két istencsapástól.

Aztán már csak a homokat,cigányokat kell elintézni.

2010. dec. 4. 16:58
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Én sem értem miért baj ez.

A többi párt pedig zsidó- és Izraelmániás. A párt pedig úgy döntött hogy ebben a konfliktusban, ha feltétlenül konfrontálódni kell és kiállni az egyik oldal mellett, akkor az arabokat választják. De ez nem azt jelenti, hogy szívesen letelepítenének arabokat Magyarországon.

2010. dec. 4. 17:11
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

Mert lúzekek és ostobák. Nem vall túl sok észre tőlük, odaállni a multikulturalizmust éltető, arabpárti, Izrael bukásának drukkoló nyugati balliberális oldalhoz. Miközben az európai nemzeti radikális pártok Izrael barátainak nyilvánítják magukat és izraeli zászlók alatt vonulnak fel a muzulmánok által lakott városnegyedekben tüntetni. Elég nagy iránytévesztés ez Vonáék részéről.

A jelenlegi civilizációs küzdelem nem a zsidók és nem zsidók között zajlik, hanem egyrészt az euroatlanti és a délkelet ázsiai fejlett országok, másrészt a vesztes és arrogáns, fejlődni képtelen iszlám világ között. A Jobbik ebben a harcban az ellenségeink oldalára kormányozta magát. Nem lesz elfelejtve nekik.

2010. dec. 4. 17:23
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

mert nyíltan zsidózni cinkes, nyíltan arabbarátkodni, tehát burkoltan zsidózni egy fokkal elfogadhatóbb.

legalábbis így logikáztak.

csak az a probléma, figyelemmel követem őket, hogy ugyanaz a tábor Európa ijesztő elmuszlimosodásával is folyamatosan fenyeget, tehát itt meg is dőlt az egység, és a Jobbik történetnek vége is lett.

2010. dec. 4. 17:28
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert a Fidesz zsidó mániás... ezért :)
2010. dec. 4. 18:13
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert zsidófóbiájuk van, és úgy gondolják, hogy ezt a legegyszerűbb arabrajongással ellensúlyozni. A szerencsétlen Jobbik-szavazók (akik még el is hiszik magukról, hogy ők a hazafiak legjobbjai) meg ehhez is tapsolnak.
2010. dec. 4. 18:18
 9/17 anonim ***** válasza:
61% inkább minthogy arra tapsoljak hogy át kell lépnem az állam-nyugdíjpénztárba hogy a bankok helyett a politikusok lopják a pénzem... vagy hogy elfelejtődöttek az elszámoltatások, és még sorolhatnám, de lassan Orbán Viktor nevének a kiejtésekor is tapsolni kell majd!
2010. dec. 4. 18:26
 10/17 anonim ***** válasza:
43%

"inkább minthogy arra tapsoljak hogy át kell lépnem az állam-nyugdíjpénztárba hogy a bankok helyett a politikusok lopják a pénzem..."

Nem kell hozzá tapsolnod. Én sem teszem, sőt, kimegyek tüntetni ellene. Ugyanakkor az arabbarát szíriuszbohócoknak sem tapsolok, csupán röhögök rajtuk, meg a vakbuzgó fanjaikon.

2010. dec. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!