Tényleg az új zászló és a törvényellenes abortusz a legfontosabb?
"és születne duplaannyi fogyatékos gyerek."
Megértem, ha te nem akarsz gyereket. Komolyan. Csak hátrányunk lenne belőle.
Tényleg nem ezek a legfontosabb pontok, de pontok, és ha ezt nem tudod megérteni, akkor ne nézd a politika rovatot. Ha van egy focimeccs, akkor azt is ki kell várni, ha kimegy a labda, és beszélni arról, hogy kiről hogyan pattan le. De ez senkit nem érdekel, mégis befolyásolja a meccset.
Másrészt el lehet fordítani egy tipikusan függőlegesre készített zászlón a címert, de ez megint bonyodalmakhoz vezetne.
Te az abortusz megszüntetésében látsz 100 béna gyereket, én ebben 10000 egészséges gyereket látok.
Én a nemzeti öntudatra ébredést, nem a abortusz megszüntetésében látom, hanem a zászló módosításában
Mert ,talán a gyerekek akik az abortusz megszüntetése nyomán születtek lehet, hogy érdeklődni fognak ,hogy mit jelent a korona a zászlóban, és akkor az anya vagy apa elmondhatja , hogy azt a koronát az első királyunk kapta a pápától, és hogy megélte a magyarság történelmét.
meg ehhez hasonlók.
Utolsónak.
Folytatom a gondolatmenetedet...és a gyerek áhítattal hallgatta a zászlóról szóló történelmi mesémet, majd megkérdezte: nagyapó, miért vagyok én éhes?
Hallottál már fontossági sorrendről?
Én is magyar vagyok,büszke vagyok a magyarságomra.
Mikor 5 éves voltam,édesanyám Szent István napjára, sütött főzött mindenféle finomságot(torta, kolozsvári káposzta stb.).
Én megkérdeztem, hogy kinek van a születés napja?
Ő azt mondta, hogy azért főzünk sütünk ,mert ez a nap az első királyunk Szent-István király napja.
És minden igaz magyar ezt a napot megünnepli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!