Felháborítónak találod, hogy a lobogót is meg akarják változatni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 22:37
11/20 anonim válasza:
Nem felháborító, csak felesleges. Fontosabb dolgokkal kellene foglalkozni.
12/20 anonim válasza:
Nem. Ez az alkotmány egyik alapköve, ezért foglalkozik ezzel.
13/20 anonim válasza:
Nem, különben is volt rajta címer eredetileg.
15/20 anonim válasza:
Nem felháborító.Legyen már egy kis fantázia abban a lobogóban!Nem ám csak összekenyecűni mindenféle festékkel!Van olyan fontos, minthogy viselem-e a mellényt, vagy nem viselem!
16/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg NINCS rajta címer.
2010. dec. 3. 12:31
17/20 anonim válasza:
A Korona attól függetlenül a Parlament LEGNAGYOBB értéke.
A Korona pedig a magyarok történelme, ha nem vállalod fel ,akkor mond meg a Viktornak, hogy égesse el, mert most már köztársaság van.
1848-ban a királyság ellen lázadtak (osztrák császár), ezért tűnt el a korona.
Ma lehet, hogy köztársaság van, de szerintem a Kossuth-címernél jobban néz ki a jelenlegi.
18/20 anonim válasza:
"""""Engem inkább a szentkoronás és a keresztényes dolgok zavarnak a legjobban a készülő alkotmányban.""""
na igen, sajnos nagyon bele akarnak keverni vallásos elemeket is, elég erősen, és pedig ezt baromira nem kéne
19/20 anonim válasza:
Nem a címer zavar, hanem majd a fogalom amit hozzá kapcsolunk, hogy az most diktatúra, vagy mi lesz még nem teljesen tudjuk. Hanem a sportversenyeknél, amikor felhúzzák a zászlót és lesz rajta valami, egyből a politikára fogunk gondolni, nem arra, hogy a magyarok nyertek. 20éve sima egyszerű politikától mentes (legalább ez)a zászlónk. Igenis maradjon ilyen!
20/20 doboszoli válasza:
Nekem ez olyan, mint amikor lángokban álló házban, a budiban égve maradt villany miatt aggodalmaskodunk.
Szarpofozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!