Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Otthon mert utaljak enyire a...

Otthon mert utaljak enyire a romakat?

Figyelt kérdés

Én itt szulettem es elek kint Chicagoban es van eleg baj az afro-amerikaiakkal ugyanis mar szinte csak ok elnek itt a varosban minket meg szinte eluldoznek innen.

Egyik otthoni rokonom a nagybatyam mondja, hogy mennyire is utalja o a ciganyokat meg minden.

Most azert irok ide hogy megtudjam toletek, hogy tenyleg olyan roszak?

2010. dec. 2. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban a viselkedésük, életvitelük miatt.
2010. dec. 2. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hát erről könyvet lehetne írni, kedves kérdező...

csakhogy amíg sok fekete diplomás, üzletember, stb van addig cigányból nem sok.

2010. dec. 2. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

szerintem a chicagoi fekete gengekhez képest az útonálló cigányhordák ártalmatlanabbak mint egy óvodás.

ha itt is az menne mint kint, visszasírnánk őket a késeikkel. :)

2010. dec. 2. 19:43
 4/9 A kérdező kommentje:

En itt szulettem kint és mar 19 eves vagyok de egyetlen egy fekete diplomassal sem talalkoztam.

Apam mondja is gyakran, hogy ez az egesz csak a TV-bol jon, hogy ott reklamozzak nagyon hogy milyen sikeres a felzarkoztatas.

Azt kell mondjam hogy nagyon nem igy van.

2010. dec. 2. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Mert képtelenek beilleszkedni, ingyenélők és ha meglátok az utcán belölük lesütöm a szemem, mert mindig többen vannak.

Egyébként szerintem Chicagohoz képest nem vészes a helyzet:)

2010. dec. 2. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
mondjuk mikor ilyeneket ovlasok.. [link]
2010. dec. 2. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Eladunk neked kettőt szívesen, de nem vállalunk garanciát. Aztán megtudod milyen a "Magyarok Istene" :)
2010. dec. 2. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:

A jó többségében fehér emberek által lakta országokban (átlagosan) a börtöntöltelékek 70%-a színesbőrű. Máshol ez az arány magasabb.

Mindenki vonja le a tanulságot...

2010. dec. 2. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert képtelenek beilleszkedni a többségi társadalomba. Lopnak (Irma néni tyúkját, egyszóval a szegény ember utolsó vagyonát) csalnak, hazudnak. A többség az utcán kekeckedik a fehérekkel, piszkálódnak, balhéznak, deviánsan viselkednek, kulturálatlanok, mosdatlanok... soroljam még?
2010. dec. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!