Otthon mert utaljak enyire a romakat?
Én itt szulettem es elek kint Chicagoban es van eleg baj az afro-amerikaiakkal ugyanis mar szinte csak ok elnek itt a varosban minket meg szinte eluldoznek innen.
Egyik otthoni rokonom a nagybatyam mondja, hogy mennyire is utalja o a ciganyokat meg minden.
Most azert irok ide hogy megtudjam toletek, hogy tenyleg olyan roszak?
hát erről könyvet lehetne írni, kedves kérdező...
csakhogy amíg sok fekete diplomás, üzletember, stb van addig cigányból nem sok.
szerintem a chicagoi fekete gengekhez képest az útonálló cigányhordák ártalmatlanabbak mint egy óvodás.
ha itt is az menne mint kint, visszasírnánk őket a késeikkel. :)
En itt szulettem kint és mar 19 eves vagyok de egyetlen egy fekete diplomassal sem talalkoztam.
Apam mondja is gyakran, hogy ez az egesz csak a TV-bol jon, hogy ott reklamozzak nagyon hogy milyen sikeres a felzarkoztatas.
Azt kell mondjam hogy nagyon nem igy van.
Mert képtelenek beilleszkedni, ingyenélők és ha meglátok az utcán belölük lesütöm a szemem, mert mindig többen vannak.
Egyébként szerintem Chicagohoz képest nem vészes a helyzet:)
A jó többségében fehér emberek által lakta országokban (átlagosan) a börtöntöltelékek 70%-a színesbőrű. Máshol ez az arány magasabb.
Mindenki vonja le a tanulságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!