A tanárok többsége fideszes?
"nálunk a töri szakosok szinte kifejezetten szélsőjobbosok, de nagyon durván, és büöszkék is rá, és olykor vannak olan izgi elméleteink mely szerint a melegeket ki kellene írtani, stb ..."
Öröm hallani, hogy vannak még normális tanárok is.
(Melegként mondom, azért az nagyon "kellemes" tud lenni, amikor pont a tanárodban nem bízhatsz. Nincs a fejedre írva, ő meg ott hadonászik, az életedről, érzéseidről úgy vélekedik, mint egy doboz sz.rról. Miközben a tanár lenne az, akihez fordulhatnál, szülőkön kívül, mint megbízható felnőtthöz... Na mindegy. Magánvélemény OFF.)
Az általános iskolában, ahová jártam, a többség tényleg jobboldali. Onnan tudom, hogy anyám ott tanít, és ő meg nem - igazából ő nem politizál, de gyakran odaböfögték neki a kollegák az ilyesmit, kéretlenül.
Gimnáziumban két tanár hangoztatta, hogy bezzeg ők. Az egyik a Fideszt, a másik az MSZP-t preferálta.
(Amúgy szerintem a pártpolitika nem való az iskolába. De maga a politika igen. Az közügy, sokféle dolgot ölel át. A pártoskodás fölösleges... :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!