Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc a közelmúltba...

Gyurcsány Ferenc a közelmúltban felfedezte, hogy ebben országban él egy "nép". Vajon az elmúlt nyolc évben ez miért nem tűnt fel neki?

Figyelt kérdés
Miért nem arról beszél, hogy ő és pártja az elmúlt nyolc év alatt mit tettek a "nép" érdekében?
2010. dec. 1. 10:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

azért az MSZP-nek nem kéne nyalni, olyan mintha a Fidesznek nyalnál! GÁZ! (áremelés :D )

"Nem sodorta tönkszélére a kiskeresetűeket a gazdagok javára." dehogyisnem! aki most szegény, az akkor is szegény volt! az már más kérdés, hogy hitelből élt stb.

2010. dec. 1. 12:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem kell a felejtéshez nyolc év. Pár hónap is elég. A gyurcsányi politika pedig lehet, hogy nem volt ennyire populista, de legalább ennyire demagóg, és manipulatív volt, ráadásul Gy. Ferenc elkövető még a látszatát is kínosan kerülte annak, hogy ő egyeztet bárkivel is önmagán kívül. Kitalálta, aztán akinek nem tetszik, elmehet.

Most nagy a hangja neki is, Mesterházynak is. Arról kellene ordítozni, hogy ők mit tennének most. Arról, hogy közterheket emelnének, újabb kölcsönt vennének fel, visszahoznák amit elloptak, vagy honnan fedeznék az átalakítások közben a működési költséget.

2010. dec. 1. 12:44
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
A szociknak nyolc évük volt, hogy megmutassák mit tudnak. A Fidesz még egy éve sincs a kormányon, szerintem adni kellene nekik egy kis időt.
2010. dec. 1. 13:20
 14/21 anonim ***** válasza:

"Miért nem arról beszél, hogy ő és pártja az elmúlt nyolc év alatt mit tettek a "nép" érdekében?"

Mert akkor minden beszéde negyen óra halgatásból állna.

2010. dec. 1. 15:11
 15/21 anonim ***** válasza:

"A Fidesz még egy éve sincs a kormányon, szerintem adni kellene nekik egy kis időt."

Adnék én nekik életfogytiglant.

2010. dec. 1. 15:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Gy. Ferenc elkövető is csak úgy ússza meg, hogy megkapja a sárga cédulát.
2010. dec. 1. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyesek annyira buták ! ORbán elhitette veletek, és még mindig azzal kecsegtet, hogy majd lecsukják Gyurcsányt. De nincs mit rábizonyítani...
2010. dec. 1. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
hát azért .... túl a gazdasági dolgain, ott vannak az emberiség ellenes bűncsleekményei
2010. dec. 1. 21:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Mik azok az emberiuség elleni bűncselekményei Orbánnak? Vagy én átaludtam az elmúlt éveket?

Elég sok minden helytelen vagy rossz volt,amikor ő volt a miniszterelnök,de emberellenes cselekményt nem lehet ráfogni!

2010. dec. 1. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Emberellenes cselekmény:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát ez nagyonjóxD Emberek, ha a BTK szabályai vonatkoznának a politikusokra Orbant lehetne lecsúkni, zsarolás és lopás vádjával:) És ez nem olyan, mint Gyurcsányé, hogy nem tudod rábizonyítani.
2010. dec. 2. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!