Gyurcsány Ferenc a közelmúltban felfedezte, hogy ebben országban él egy "nép". Vajon az elmúlt nyolc évben ez miért nem tűnt fel neki?
azért az MSZP-nek nem kéne nyalni, olyan mintha a Fidesznek nyalnál! GÁZ! (áremelés :D )
"Nem sodorta tönkszélére a kiskeresetűeket a gazdagok javára." dehogyisnem! aki most szegény, az akkor is szegény volt! az már más kérdés, hogy hitelből élt stb.
Nem kell a felejtéshez nyolc év. Pár hónap is elég. A gyurcsányi politika pedig lehet, hogy nem volt ennyire populista, de legalább ennyire demagóg, és manipulatív volt, ráadásul Gy. Ferenc elkövető még a látszatát is kínosan kerülte annak, hogy ő egyeztet bárkivel is önmagán kívül. Kitalálta, aztán akinek nem tetszik, elmehet.
Most nagy a hangja neki is, Mesterházynak is. Arról kellene ordítozni, hogy ők mit tennének most. Arról, hogy közterheket emelnének, újabb kölcsönt vennének fel, visszahoznák amit elloptak, vagy honnan fedeznék az átalakítások közben a működési költséget.
"Miért nem arról beszél, hogy ő és pártja az elmúlt nyolc év alatt mit tettek a "nép" érdekében?"
Mert akkor minden beszéde negyen óra halgatásból állna.
"A Fidesz még egy éve sincs a kormányon, szerintem adni kellene nekik egy kis időt."
Adnék én nekik életfogytiglant.
Mik azok az emberiuség elleni bűncselekményei Orbánnak? Vagy én átaludtam az elmúlt éveket?
Elég sok minden helytelen vagy rossz volt,amikor ő volt a miniszterelnök,de emberellenes cselekményt nem lehet ráfogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!