Szerinted mi van a MOról szóló WikiLeaks iratokban?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy 734 titkos amerikai iratot fognak leleplezni Magyarországgal kapcsolatban. Szerintetek mit fognak tartalmazni ezek a dokumentumok?(ezek az iratok általában nagykövetségekről jönnek, és olyasmiket írnak bennük hogy milyenek a vezetők, milyen a közhangulat, milyen az ország helyzete, megbízhatnak e bennük? stb.)2010. nov. 29. 20:33
1/18 anonim válasza:
szerintem meg volta a véleményük Horthy majd Szálasi politikáját illetően...
2/18 anonim válasza:
Még nem olvastam ,de ha olyan mint a többi, ami már kiderült, akkor csak a szokásos nagyképű amcsi fölényeskedés! Végre lehull a lepel!
3/18 anonim válasza:
ja szerintem nem sok dolog lesz benne, végül is Amerika gazdaságát alig befolyásolta Magyarország akkoriban, hadüzenetét is úgy vették hogy köhög a bolha
4/18 anonim válasza:
nem vagy tisztában az időpontokkal...
ezek 2009-es iratok...
5/18 anonim válasza:
Kövér Lacikának a legdúsabb a bajsza.:)
6/18 A kérdező kommentje:
Heil WikiLeaks!
A lepel végre le fog hullani :)
2010. nov. 29. 20:56
7/18 A kérdező kommentje:
Blokkolják az oldalt. Beszarásgyanús.
2010. nov. 29. 20:57
8/18 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy ezek az adatok mesterségesen lettek nyilvánosságra hozva.
Ha tényleg akkora jelentőségük lenne, akkor nem harsogna róla minden hírcsatorna, hanem mélyen kussolnának róla.
9/18 anonim válasza:
pedig azt hittem valami 70 évre titkosított aktákról van szó
10/18 anonim válasza:
Megint gerjesztenek majd valamit mint ahogy anno a válságot. Ti meg meglegelitek, ahogyan anno a válságot. Én meg röhögök majd rajtatok, mint anno a válságkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!