Van olyan itt, aki úgy gondolja, hogy a Fidesz hatalomra kerülése nem az MSZP bűne?
Jó tudom, hogy azért kellett hozzá még a "várható győzteshez húzás", meg a "reménykedés" is, de összességében így van nem?
Írjatok ha valami miatt nem így gondoljátok, tényleg kíváncsi lennék!
"ha az MSZP nem lenne akkor még nagyobb aránnyal nyert volna a Fidesz... "
ööö ha nem lenne, nem nyert volna a Fidesz! Pont erre akartam rávilágtani!
Talán azért, mert az MSZP "monopolizálta" a baloldalt, és a régi "elvtársak" nem hagyták "kialakulni", "kifejlődni" a hagyományos baloldali értékek mellett kiálló, európai baloldalt.
Pedig manapság arra szükség lenne, és nem az MSZP múmiáira lenne igény, az üvöltöző, proletárforradalmi Mesterházyra, vagy a ripacskodó Gy. Ferencre.
miért nincs magyarországon egy normális párt?
amugy igen, az mszp hibája lényegében. nem tudom h mesterházy vagy schiffer mondta-e Orbánéknak hogy nem forradalomról kell irni nyilatkozatot a falra.. hanem max egy köszönölevelet lehetne kifüggeszteni minden épületre.. köszönölevelet gyurcsánynak cimezve...
Két kormányzati ciklus, nyolc év után valószínűleg mindenképpen a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz került volna most hatalomra, a parlamenti váltógazdálkodás lényegéből következően.
De az, hogy kétharmados Fidesz győzelem született, na az már az MSZP bénázásának, korrupciós ügyeinek, Őszödnek, és Gyurcsány elmebeteg viselkedésének a következménye. Ha 2009 tavaszán, Gyurcsány bukásakor nem kapaszkodnak annyira görcsösen a hatalomhoz és kiírják az előrehozott választásokat, akkor is a Fidesz nyer volna ugyan, de nem 2/3-al. Nagy különbség lenne. Köszi Feri!
ŐŐŐ, lehet hogy lemaradtam, de azt hittem, hogy az emberek választották meg a FIDESZt...
azok az emberek, akik az elmúlt 20 évben sem tudták megtanulni, hogy sosem lesz kolbászból a kerités, hogy semmi sincs ingyen.
persze, nyugtatgassad csak magad, hogy az MSzP bűne. állj be szépen sorba. de valójában az emberek ennyire hülyék. ez van, ha nem tetszik, akkor is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!