Szerintetek van annál cikibb, siralmasabb dolog, mint nagymagyarország matrica csehszlovák és francia autón?
„még egyetlen olyan hungaristához nem volt szerencsém, aki azt is megmondta volna, hogy miért van a málháján egy nagymagyarországos akármi”
Szerintem eleve felesleges egy ilyen kérdést feltenni.
Azé' mégse annyira, ha elolvastad, beléptél, böngészted,betűzgetted, belegondoltál és véleményt is kanyarítottál,...igaz nem választ.
SZÓVAL SRÁCOK, TESTVÉREK, SZITTYÁK, IRÁNY A PIROS FEHÉR CSÍKOS SKODA, PERSZE SZLOVÁK RENDSZÁMMAL!
Én is láttam francia rendszámos autón nagymagyarországos matricát, nem tudtam sírjak-e vagy nevessek.
Persze lehet külhoni magyar is, de ezek általában magyar "hazafiak", akik olyannyira szeretik hazájukat, hogy inkább másik államnak fizetnek adót. Azaz akik a történelem során kifosztottak minket, azokat támogatja.
Szánalmas műanyaghuszárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!