Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van annál cikibb,...

Szerintetek van annál cikibb, siralmasabb dolog, mint nagymagyarország matrica csehszlovák és francia autón?

Figyelt kérdés
Aki kijárta a 8. osztályt tudja ki a fő felelős Trianonért! Nem elég, hogy az árú megvásárlásával támogatja őket, még rá is biggyeszt egy matricát a Skoda vagy a Peuogeot farára,... ez nem tragikomikus, netán gyalázatos?
2010. nov. 29. 18:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Honnan tudod, hogy nem felvidéki magyar, vagy Franciaországba emigrált magyar? Gondolom te is az a nagymagyar fajta vagy, akinek jó, ha meg van a nyolc általános. Na mondok neked valamit, én hazafi vagyok és tanultam történelmet. Ha te is tanultál volna, ilyet nem kérdeznél.
2010. dec. 1. 19:15
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Előző, nemcsak alpári módon viselkedsz de bunkó is vagy. Érdemlegeset nem is szóltál hozzá, rögtön sértegetsz, gyalázkodsz. Ezt csak azért írom le, mert már elegem van az ehhez hasonló viselkedésből itt a GYK oldalon.
2010. dec. 1. 20:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Mert a kérdező olyan kedves?Szlovákban vásárolt kocsikat olcsóbban fent lehet tartani mert nem kell annyi szart fizetni megvásárlásnál meg mit tudom én még miket.De ahogy azt már írták,ilyen erővel akár a ruháidat is kidobhatod amikben mélyen szántó gondolataid hangoztatod.
2010. dec. 1. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Utolsónak valóban igaza van. pontosabban a luxusadó az, ami jóval alacsonyabb a Slo-ban vásárolt kocsiknál:)
2010. dec. 1. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az autó származásának ehhez a dologhoz túl kevés köze van ahhoz, hogy ne lehessen felragasztani rá akármilyen matricát. Aztán meg lehet hogy tévedek.
2010. dec. 2. 01:11
 16/24 anonim ***** válasza:

"Az autó márkáját egy dolognak tartom. De az a legröhelyesebb, amikor német, szlovák, agy osztrák rendszámú autón látom ugyanezt."

Én ezt nem tartom ennyire röhejesnek. Sokakat elüldöztek és nem hazaárulásból ment ki.

2010. dec. 2. 06:38
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

"Magyar gyártmányú autóra nehéz felrakni azt a matricát."

Hányra próbáltad már okostojás?

2010. dec. 2. 06:39
 18/24 anonim ***** válasza:
60%

"Honnan tudod, hogy nem felvidéki magyar, vagy Franciaországba emigrált magyar? Gondolom te is az a nagymagyar fajta vagy, akinek jó, ha meg van a nyolc általános. Na mondok neked valamit, én hazafi vagyok és tanultam történelmet. Ha te is tanultál volna, ilyet nem kérdeznél."

Egyetértek veled.

2010. dec. 2. 06:41
 19/24 anonim ***** válasza:
6:39,attól hogy Suzukit gyártják Mo-n is még nem magyar autó :)
2010. dec. 2. 15:47
 20/24 A kérdező kommentje:

A "hazafinak";

Lehet, hogy nem vagyok kedves , de vitapartnereimet nem sértegetem. A hazafiságon kívül még a modorodra is rá kéne gyúrnod egy kicsit, továbbá megtanulhatsz olvasott szöveget értelmezni is, mert nem megy egyenlőre.

Nem a külföldi"szerencsétlen szegény":) újemigránsokról beszéltem, még csak nem is a reg.adóval ügyeskedőkről..., de ez egy vitafórum, nem esti iskola, ezért oktatásodra nincs több időm.Bocs.

Amúgy a 8. általánosnál kicsit több van a tarsolyomban... de eszembe sem jut felhozni, vagy dicsekedni végzettségeimmel, mert az embereket nem ennek alapján ítélem meg.

Másnak:igenis van magyar autó, ami közvetlenül több ezer, ELSŐ beszállítói szinten pedig kb. 200000 magyar családfenntartónak ad munkát. Tegyük föl, hogy csak négy tagú a család , (nagymami is él még, +1.3 gyermek is van átlagosan), ez bizony egymillió honfitársunk-,( kisebb részben felvidéki magyar) megélhetését jelenti.__Mi fáj ebben?!__

Szóval a kérdés áll, akárki is sértődik meg alaptalanul.

2010. dec. 2. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!