Szerintetek van annál cikibb, siralmasabb dolog, mint nagymagyarország matrica csehszlovák és francia autón?
"Az autó márkáját egy dolognak tartom. De az a legröhelyesebb, amikor német, szlovák, agy osztrák rendszámú autón látom ugyanezt."
Én ezt nem tartom ennyire röhejesnek. Sokakat elüldöztek és nem hazaárulásból ment ki.
"Magyar gyártmányú autóra nehéz felrakni azt a matricát."
Hányra próbáltad már okostojás?
"Honnan tudod, hogy nem felvidéki magyar, vagy Franciaországba emigrált magyar? Gondolom te is az a nagymagyar fajta vagy, akinek jó, ha meg van a nyolc általános. Na mondok neked valamit, én hazafi vagyok és tanultam történelmet. Ha te is tanultál volna, ilyet nem kérdeznél."
Egyetértek veled.
A "hazafinak";
Lehet, hogy nem vagyok kedves , de vitapartnereimet nem sértegetem. A hazafiságon kívül még a modorodra is rá kéne gyúrnod egy kicsit, továbbá megtanulhatsz olvasott szöveget értelmezni is, mert nem megy egyenlőre.
Nem a külföldi"szerencsétlen szegény":) újemigránsokról beszéltem, még csak nem is a reg.adóval ügyeskedőkről..., de ez egy vitafórum, nem esti iskola, ezért oktatásodra nincs több időm.Bocs.
Amúgy a 8. általánosnál kicsit több van a tarsolyomban... de eszembe sem jut felhozni, vagy dicsekedni végzettségeimmel, mert az embereket nem ennek alapján ítélem meg.
Másnak:igenis van magyar autó, ami közvetlenül több ezer, ELSŐ beszállítói szinten pedig kb. 200000 magyar családfenntartónak ad munkát. Tegyük föl, hogy csak négy tagú a család , (nagymami is él még, +1.3 gyermek is van átlagosan), ez bizony egymillió honfitársunk-,( kisebb részben felvidéki magyar) megélhetését jelenti.__Mi fáj ebben?!__
Szóval a kérdés áll, akárki is sértődik meg alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!