Mikor kéne bevezetni Mo-n az eurót, és miért? Mitől függ ez?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 11:16
1/7 anonim válasza:
Ahogyan most kinéz, lehetséges, hogy mire egyszer itt teljesülnek a kritériumok, addigra az egész EU zóna széthullhat...
2/7 anonim válasza:
Természetesen soha, sőt az unióból is ki kellene lépnünk, ha életben akarunk maradni.
3/7 anonim válasza:
most 2014-et emlegetnek de lesz abból még 2024 is,bár ha az euró így értéktelenedik el mint most,nem biztos hogy megérné belépni,a svájciaknak a legjobb,röhögnek az egész eu-n,mondjuk én is,csak mi sajnos mindenből szarul jövünk ki
4/7 anonim válasza:
Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem kellene bevezetni.
Éppen mai hír, hogy Csehországot kifejezetten MEGHÍVTÁK az eurózónába. Miért? Hogy ne a németek egyedül fizessék az írek, görögök, spanyolok stb. adósságait. Feltétlenül be kell lépnünk ebbe a "klubba"? Szerintem Magyarországnak elég gondja van anélkül is, hogy a spanyolokat finanszíroznánk.
5/7 anonim válasza:
Szerintem 2020 felé léphetünk be. Azoknak nincs igaza, akik azt állítják, hogy szét fog esni, túk sokat feccöltek bele és túl nagy kárt okozna a szakítás. Amúgy ma reggel olvastam (Wolfgang Schauble), hogy 10 éven belül politikai unió lesz, amit régebben is hiányoltak a közgazdászok, hiszen eleve közös pénzt közös pénzügypolitika nélkül bevezetni baromság volt. Közös pénzügyhöz meg kellene egy közös kormány. Szóval szerintem idő kérdése volt.
6/7 anonim válasza:
Soha és ebből a szar EU-ból is minél előbb kilépni.
7/7 anonim válasza:
Addíg nem lesz euro, amíg a két nagy párt mögött álló lobbiérdekeknek megéri spekulálni a forintra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!