A fiam 18 évesen belépett a Jobbik-pártba, és Magyar Gárda -tag is szertne lenni. Féltsük-e őt ezek miatt, vagy nincs rá okunk?
Ha az én fiam érdeklődne a Magyar Gárda iránt, én bizony aggódnék. A fiatalok szeretnek tartozni valahova. Jó esetben sportolnak, vagy zenélnek, vgy táncolnak, vagy egyéb "szerény" hobbijuk van. Ez elég szokott lenni.
Ha nincs efféle dolog az életükben ami leköti őket, akkor hajlamosak olyan közösségekhez csapódni, amik félre vihetik.
Szerintem teljesen mindegy, hogy hogyan próbáltátok nevelni. Ha egy olyan kisvárosban nőtt fel, ahol sok a "kisebbségi", és nap mint nap látta, hogy hogyan élnek, mit csinálnak, hallotta ismerőseitől, hogy kibe, hogyan kötöttek bele, netalán még belé is próbáltak kötni, akkor kész a baj. S ebből a szempontból érthető a lépése.
Nomeg ez se hangzik túl jól, hogy féltek, hogy célpontok lesztek.. Ha van a félésre okotok, akkor még jobban megértem őt. Nehéz helyzet sajnos. Megváltoztatni a véleményét, már nem fogod tudni, csak tovább ronthatsz a helyzeten. Ő egy felnőtt ember lett már, kénytelen vagy elfogadni döntéseit, hacsak nem akarsz később konfliktusokat.
Igen, megértelek.
Ez esetben félteni lehet persze, én is félteném. Nektek is vigyázni kell magatokra. Lehet nem ártana beszerezni legális önvédelmi eszközöket.
Azt hiszed kedves kérdező, hogyha majd nem lép be a gárdába, nagyobb biztonságban lennétek? Ez csak egy ürügy a cigányoknak, hogy betörhessenek a "rászistá gádzsó párásztoknak" házába. Így is úgyis is célpontokká lehettek, ha nem lép be a gárdába akkor majd ez lesz:"jááájj hát csak egy kényérét loptáám el, máá azé visznek be, háá ném lopnák á gádzsóktó má mind a 10 gyerekem éhen hát vóná! há ki nem lopott máá?" Örülhetnétek, hogy a fiatok igazán védi a szülőföldjét, mert ez jó nevelésre utal. Valakiknek ez nem is sikerül, mert a gyerekük drogos munkanélküli lesz, de mindegy. Még ha ti ellenzitek is, igaza van neki.
Egyébként meg, ha átlépitek a 60-at úgyis veszélybe lesztek. Akkor mernek már csak a cigányok keménykedni, mert előbb esélyük sem lenne.
Na szóval a lényeg, hogy ne aggódjatok. :)
Én nem engedném .
Legalàbbis inteném.
Lehet hogy a kisebbség anélkül is belekötne a fiadba,de igy meg még nagyobb az esély.
Föleg ha hire kel.
Persze ö màr nagykoru,te nem dönthetsz helyette,igy sajnos vagy nem a döntéseit el kell fogadnotok.
Én nem lennék egyik pàrt stb. tagja sem,én is ugy fogom gyermekemet nevelni.
Viszont ha màr felnött,és ö màsképp làtja a dolgokat,akkor azt el fogom fogadni,természetesen véleményemet megosztom vele tovàbbra is,hàtha màsképp reagàl egy idö utàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!