Zöld utat kapott az Új Magyar Gárda?
bírói döntés szerint
"a Gárda kiskunlacházi jelenlétére vonatkozó kijelentések nem tartalmaztak sem valamely kisebbség, etnikum ellen irányuló erőszak kilátásba helyezését, sem olyan jellegű megfélemlítő elemet, mint a korábbi, különböző településeken történt demonstrációk."
na szóval kedves ármánykodók ahogy képünkbe vágtátok hogy fogadjuk el anno a feloszlató rendeletet
most ezt ti is szépen el fogjátok fogadni
tovább nem lehet azt hazudni és nyafogni és nyomatni a szokásos szöveget
sokat kellett várni
"igaz ez nem is a magyar gárda de nem baj :)
viszont akiket belinkeltél azok elvihetnének téged"
Nézd meg az első képet. Ha pedig rosszul látsz, esetleg vegyél fel egy szemüveget. Ha meg tényleg nem vágod, akkor részvétem... :)
" "igaz ez nem is a magyar gárda de nem baj :)
viszont akiket belinkeltél azok elvihetnének téged"
Nézd meg az első képet. Ha pedig rosszul látsz, esetleg vegyél fel egy szemüveget. Ha meg tényleg nem vágod, akkor részvétem... :)"
hát igen lehet hogy 1 picit szín vak vagy de a magyar gárda ruhája fekete fehér
nem zöld és nincs karszalagja :)
na ugye te se akarod magad ilyen kínosan lejáratni
vagy? .)
na jó 50-es
tényleg nem akarlak megijeszteni de most hogy legális lett sajnos valószínű hogy téged el fognak vinni koncentrációs táborba zárnak és egész nap urológiai vizsgálatokat fognak rajtad végezni :$
és még az is lehet hogy beöltöztetnek Hitlernek :S
szerintem menekülnöd kéne :DD
Vegre tortent valami pozitiv dolog Garda ugyben.eddig csak
szidtak oket es valotlan dolgokkal vadoltak.
Azonkivul,hogy egyket falu polgarmestere elhivta oket
"FELELMETKELTENI"meg"ARPADSAVOS ZASZLOVAL MASIROZNI"
nemigen adtak hirt roluk a mediaban.
Peldaul azarvizvedelemben esokkent vettekreszt, a vorosiszap katasztrofa utan is mentek segiteni.csak ezekrol nem szoltak a hirek.
Es valo igaz soha senkit NEM BANTOTTAK.
ADJON AZ ISTEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!