Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert felelemkelto az "ARPADSA...

Miert felelemkelto az "ARPADSAVOS"zaszlo?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:15
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%
50 évesen sem élted át azokat a dolgokat. Én sem, de van bennem annyi empátia, hogy megértem, hogy zavarják az ilyen dolgok azokat, akik igen. És ismétlem, nem a zászlóval van baj, mert tényleg ott van nagyon sok jelképünkön, hanem a tény, hogy nyilvánvalóan az említett egyenruhásokra akarnak hasonlítani a használói.
2010. nov. 28. 13:26
 32/47 A kérdező kommentje:

Nemertem,honnan veszed,hogy akarnak valakikre hasonlitani,plane a nyilasokra.

A nyilasok fasisztak voltak.

A GARDISTAK nem!

Hiaba akarjak a ugy beallitani oket.

2010. nov. 28. 13:34
 33/47 anonim ***** válasza:
37%

Tiltakozom, a tanú befolyásol, tudatosan félremagyaráz, és olyan feltételezés állít tényként, amelyben nem lehet biztos.

"A nyilasokhoz akarnak hasonlítani"

Honnan tudja, hogy mit akarnak, hacsak nem ő is gárdista.

2010. nov. 28. 13:38
 34/47 A kérdező kommentje:

Helmet ha Gardista volna a valaszolo,akkor jol tudna,hogy

mit kepviselt,es mi ellen lepettfel a Garda.

2010. nov. 28. 13:49
 35/47 anonim ***** válasza:
52%
Ja, valóban.
2010. nov. 28. 14:09
 36/47 anonim ***** válasza:
52%

"Én sem, de van bennem annyi empátia, hogy megértem, hogy zavarják az ilyen dolgok azokat"

empátia mi?

miattuk nem lehet nyíltan beszélni pl a cigány bűnözésről

ki kéne nőni már a holokausztból...

2010. nov. 28. 14:22
 37/47 anonim ***** válasza:
66%

A holocaustból nem lehet "kinőni". Túl jó üzlet ahhoz a szerencsétlen áldozatok emléke.

Ami pénz a németek kerestek egy áldozaton, annak a többszörösét megkeresték már rajtuk a túlélők. Ez az igazság. Ez már régen nem kegyelet, ez kő kemény biznisz.

2010. nov. 28. 14:44
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

12:22-nek.. A nyilas hatalomátvétel tette végleg lehetetlenné a háborúból való kiugrást (voltak rá természetesen kísérletek), megerősítették Hitler felé hűségünket.

Ez vezetett később oda, hogy szovjet fennhatóság, megszállás alá kerültünk, annak minden következményével, hogy nem fogadhattuk el a Marshall segélyt.

Erre mondod, hogy nem bántottak a nyilasok? Legfeljebb a fizikai bántalmazást értheted alatta.

2010. nov. 28. 15:14
 39/47 anonim ***** válasza:

Azért mert Izrael helytartói (SZDSZ, MDF, MSZP, FIDESZ) ezt kezdték el terjeszteni, semmibe veszik azt hogy ez a zászló volt 48-ig a nemzeti lobogónk. Tehát 48-ig mi is egy fasiszta állam voltunk, de azt még nem sikerült kimagyarázniuk hogy a címer baloldalán miért van még mindig ez a szimbólum.

A nyilasok az árpád-sávos zászlót nem sajátjukként vonták fel hanem visszaállították az ezer éves lobogónkat. Az ő zászlójuk bal oldalán egy H betű látható (hungarizmus9 a jobb oldalon pedig az árpád-sáv. Csak a sok tudatlan bunkó paraszt (már elnézést de ezért nagyon kiszoktam akadni) nem gondolkozik, nem olvas történelmet, helyette elhiszi amit ezek az idióták mondanak akik politikusoknak nevezik magukat.

2010. nov. 28. 17:14
 40/47 anonim ***** válasza:
erre azt tudom mondani hogy: Attól hogy, Hitler németül beszélt a német nyelv se lett fasiszta
2010. nov. 28. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!