Miert felelemkelto az "ARPADSAVOS"zaszlo?
Nemertem,honnan veszed,hogy akarnak valakikre hasonlitani,plane a nyilasokra.
A nyilasok fasisztak voltak.
A GARDISTAK nem!
Hiaba akarjak a ugy beallitani oket.
Tiltakozom, a tanú befolyásol, tudatosan félremagyaráz, és olyan feltételezés állít tényként, amelyben nem lehet biztos.
"A nyilasokhoz akarnak hasonlítani"
Honnan tudja, hogy mit akarnak, hacsak nem ő is gárdista.
Helmet ha Gardista volna a valaszolo,akkor jol tudna,hogy
mit kepviselt,es mi ellen lepettfel a Garda.
"Én sem, de van bennem annyi empátia, hogy megértem, hogy zavarják az ilyen dolgok azokat"
empátia mi?
miattuk nem lehet nyíltan beszélni pl a cigány bűnözésről
ki kéne nőni már a holokausztból...
A holocaustból nem lehet "kinőni". Túl jó üzlet ahhoz a szerencsétlen áldozatok emléke.
Ami pénz a németek kerestek egy áldozaton, annak a többszörösét megkeresték már rajtuk a túlélők. Ez az igazság. Ez már régen nem kegyelet, ez kő kemény biznisz.
12:22-nek.. A nyilas hatalomátvétel tette végleg lehetetlenné a háborúból való kiugrást (voltak rá természetesen kísérletek), megerősítették Hitler felé hűségünket.
Ez vezetett később oda, hogy szovjet fennhatóság, megszállás alá kerültünk, annak minden következményével, hogy nem fogadhattuk el a Marshall segélyt.
Erre mondod, hogy nem bántottak a nyilasok? Legfeljebb a fizikai bántalmazást értheted alatta.
Azért mert Izrael helytartói (SZDSZ, MDF, MSZP, FIDESZ) ezt kezdték el terjeszteni, semmibe veszik azt hogy ez a zászló volt 48-ig a nemzeti lobogónk. Tehát 48-ig mi is egy fasiszta állam voltunk, de azt még nem sikerült kimagyarázniuk hogy a címer baloldalán miért van még mindig ez a szimbólum.
A nyilasok az árpád-sávos zászlót nem sajátjukként vonták fel hanem visszaállították az ezer éves lobogónkat. Az ő zászlójuk bal oldalán egy H betű látható (hungarizmus9 a jobb oldalon pedig az árpád-sáv. Csak a sok tudatlan bunkó paraszt (már elnézést de ezért nagyon kiszoktam akadni) nem gondolkozik, nem olvas történelmet, helyette elhiszi amit ezek az idióták mondanak akik politikusoknak nevezik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!