Miert felelemkelto az "ARPADSAVOS"zaszlo?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:15
21/47 A kérdező kommentje:
Milyen emlek idezodik fel es kikben, a GARDA egyenruhatol?
2010. nov. 28. 12:34
22/47 anonim válasza:
És egy megjegyzés, a sarló-kalapács be van tiltva.
23/47 anonim válasza:
Basszus. Nekem mindkettő van itthon...
24/47 anonim válasza:
Az a fekete egyenruha a biztonságiőrök ruhájára emlékeztet. Szerintem a sok tolvaj retteg, mert ezt gondolják, hogy jön a vagyonőr, és motozás lesz...
25/47 anonim válasza:
Kedves kérdező, neked valószínű semmi, valószínűsítve, hogy alig éltél eddig 15-20 évet.
26/47 anonim válasza:
Legyenszíves ürítse ki a zsebét, a táska tartalmát legyenszíves.
Ez honnan van, az honnan van. Kínos kérdések lehetnének ezek, így a huszadik évben.
27/47 anonim válasza:
Helmet, már ne is haragudj meg, de te miről beszélsz? Nooormális?
28/47 anonim válasza:
Bennem nem kelt félelmet! nem fogok egy zászlótól félni!
29/47 A kérdező kommentje:
"aligeltel 15-20 evet"
Sszerinted mi a hasonlo a nyilas es a garda ruha kozott.
a kemeny sepro is feketeben jar.
50 eves vagyok es gyerekkoromban a postasnak is fekete ruhaja volt sot meg a sapkaja is.
2010. nov. 28. 12:56
30/47 anonim válasza:
Arra céloztam, hogy a gárda mögött a Jobbik, a jobbik mögött az elszámoltatás. Talán ettől félnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!