Egyszer utolérjük a Nyugat Európai színvonalat?
""Egyébként Kína az egyik fő környezetszennyező."
Meglehet, ennek igazából nem néztem utána, de ha így is van az USAt mindenképp második helyre tenném."
Biztos benne van a top 10-ben Franciaország és Anglia is. De ugyanakkor India, Korea és Oroszország.
Elvtársak! Most Virág elvtárs megmondta: A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Én úgy gondolom, hogy kövessük az erős, és keleti Kirgizisztán útját!
Bástya elvtárs
Az első tíz legnagyobb szén-dioxid-kibocsátó (tonnában):
1. Egyesült Államok (2530 millió),
2. Kína (2430 millió),
3. Oroszország (600 millió),
4. India (529 millió),
5. Japán (363 millió),
6. Németország (323 millió),
7. Ausztrália (205 millió),
8. Dél-Afrika (201 millió),
9. Nagy-Britannia (192 millió),
10. Dél-Korea (168 millió).
"mert szerinted csak a nagy anyagi javakkal lehet szép és boldogod életet élni. Inkább legyen meg egy alap pénze mindenkinek amiből eltarthat egy normális háztartást járjon templomba és legyen megvilágosult mindenki ne pedig csak a média hátározzon meg minket."
A gond az, hogy keleten sok családnak nincs meg az alap pénz.
Nyugaton a szegénységi ráta 13-15%.
Indiában 35%, Koreában 30%, Araboknál 40%.
Nem olvastam el az előzőeket 25év is kevés lenne...
Szétlopták az országunkat.....
Az államadósság tetemes ,képtelenség kompenzálni, nincs bevétel ,nincs munka áll a gazdaság.A statisztikákat manipulálják az embereket becsapják,lásd a magánnyptárt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!