Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van a fidesz nagy munkater...

Hol van a fidesz nagy munkateremtése?

Figyelt kérdés

Én eddig csak leépítsetek láttam. ( állami alkalmazottak és majd most a mnyp alkalmazottak.

Ha a fidesz nem hazudik akkor miért nem mondta el a leépítést a választás előtt. Vagy miért mondták azt, hogy megvédik a nyugdíjpénztárakat?

Ja hogy akkor kevesebben szavaznak rájuk. De akkor így átverték a nagy nyájukat(szavazókat).

2010. nov. 27. 18:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
és ez neked új?
2010. nov. 27. 18:15
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mocskos az egész banda.
2010. nov. 27. 18:21
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Sehol és ilyen nem is lesz. A fidesz támogatja a külföldi befektetőket, az uniós kizsákmányolást a külföldi termék beáramlását ezáltal a magyar gazdák, iparosok tönkretételét és a munkanélküliség növelését.
2010. nov. 27. 18:21
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

"és a munkanélküliség növelését."

a külföldi tőke is ad munkát, ezáltal csökkenti a munkanélküliségi rátát! de ezt neked magyarázhatom -.-

2010. nov. 27. 18:25
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Az MSZP és a Fidesz közt ott a különbség, hogy az MSZP beismerte, h hazudott, a Fidesz meg soha nem is fogja pedig ezt már csak a vak nem veszi észre!
2010. nov. 27. 18:28
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

"a külföldi tőke is ad munkát, ezáltal csökkenti a munkanélküliségi rátát! de ezt neked magyarázhatom "

Így van. Ad munkát a kínaiaknak.

2010. nov. 27. 18:36
 7/18 anonim ***** válasza:
15%

"Az MSZP és a Fidesz közt ott a különbség, hogy az MSZP beismerte, h hazudott, a Fidesz meg soha nem is fogja pedig ezt már csak a vak nem veszi észre!"

Ez nem menti fel egyik felet sem!

2010. nov. 27. 19:11
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Majd a devizahitelesek megmentése után kezdik el! ;-)
2010. nov. 27. 21:19
 9/18 A kérdező kommentje:

"Majd a devizahitelesek megmentése után kezdik el! ;-)"

Ja. Tehát soha.

2010. nov. 27. 21:26
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem mondom, hogy ez mind a Fidesz érdeme. Csak azért linkeltem, hogy az orrotokra telepedett szarból kilássatok.

2010. nov. 27. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!