Jobb lenne ha Bajnai lenne a miniszterelnök?
Beeeee!
Beengeditek Bajnait a bizalmatokba?
Beeee!
:D
Hát nem tudom, valóban "jó", hogy a gazdagok kevesebb adót fizetnek, ezáltal kevesebb pénz lesz az országnak (ha valaki megteheti, nem a Balatonon nyaral, hanem külföldön, ott költi el a pénzt, nem itthon), és tényleg igazán "remek", hogy lesz még egy sportpályánk (ki tudja, meddig lesz ép...), és hú, az is milyen "jó" már, hogy a magánnyugdíjpénztári tagokat megzsarolják, komolyan...
Nem vagyok egy nagy politikafanatikus, de mivel már mélyen a zsebembe nyúltak, hadd mondjam azt, hogy ezt az ámokfutást meg kell állítani és Őrült Viktort a bandájával együtt be kéne zárni a "Sárga Házba", amit az ő tiszteletükre nyitunk meg újra!
"Igen, hiszen Bajnai jól kezelte a válságot, magyarul felvett 20 mrd euró hitelt, ezt tényleg senki sem tudná utána csinálni, értitek, HITELT VETT FEL, egy igaz géniusz, egy csoda, az országnak több Bajnaira lenne szüksége!! "
Fel kellet venni mert ha nem vettük volna fel akkor most teljes államcsőd lenne. Nézd meg a görögöket államcsőd után kénytelenek voltak felvenni. Vagy most az Íreket majdnem államcsőd van. De ők még időbe rájöttek, hogy kell az IMF.
Melyik a jobb? Ha egy ország államcsőd után vesz fel hitelt vagy még előtte?
Az Eu és az IMF azért mondta meg, hogy mennyit kell spórolni mert ők sem hülyék, hogy úgy adjanak pénzt, hogy nem biztos, hogy visszakapják.(kicsit sok a hogy, de nem nyelvtantanár vagyok és lusta újra fogalmazni)
19:54
Miért szerint kik járnak jól ha nem a gazdagok?
Tőlem lehetne Kiszel Tünci a miniszterelnök, Győzike a helyettese, Fekete Pákó a nemzetgazdasági miniszter, ha:
-azt tenné ami a dolga, nem a hatalom megtartására fordítana minden időt és energiát, pénzt.
-miközben lenyúl, nem röhögne ki
-nem hazudna a szemembe gátlástalanul
-nem venné hülyére a népet
-egy kicsi gyakorlati elmozdulást produkálna pozitív irányba, nem ad hoc jellegű, látszatmutatványokkal fényezné magát.
-még folytathatnám, de minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!