Szerintem igen. Ő nem politikus volt hanem közgazdász. Nem a politikai harcok érdekelte hanem a gazdaság. Volt már valami halvány fény az alagút végén ami mostanra már eltűnt. Valami haladás elkezdődött. Európa elismerte a teljesítményét. Sőt választások után még Orbán is elismerte, hogy jó munkát végzett.
"Bezzeg a köcsög orbán nem kapásból a kisemberbe rugott, micsoda egy köcsög..."
Nem a kisemberbe rúgott bele? Szerinted ez a 16%os adótörvény ez kinek jó? Csak a gazdagok járnak vele jól.
2010. nov. 25. 10:01
12/32 anonim válasza:
Lesz.rom Európát!
Ne Ezrópának teljesítsen, hanem nekem. Nem Európa fizeti. Vagyis úgy lett volna jó, hanem én. S akkor nekem akart volna megfelelni.
2010. nov. 25. 10:02
13/32 anonim válasza:
Bajnai egy piti kis végrehajtó volt. A lediktált feladatokat (megszorító lépések) végrehajtotta, ehhez különösebb szakértelem nem kell. Erre egy izomagyú pénzbehajtó is képes, aki baseball ütővel kopogtat be hozzád. Mit mondott Hajdúbét ügyben Libajnai? "Nem értettünk hozzá". S ebbe emberi életek kerültek. Egy ilyen kártevőre bízni egy országot? Az se normális aki ezt komolyan felveti.
2010. nov. 25. 10:46
14/32 jamesbond válasza:
Eddig Ő volt az egyetlen miniszterelnök aki azt csinálta ami a dolga! És milyen jól csinálta!
Remélem hamarosan észhez térnek a magyarok.
2010. nov. 25. 10:47
15/32 anonim válasza:
Nem tudom, nem ismerem a viselt ügyeit, egy kicsit mint ha jobb lett volna, de az biztos, hogy az Őrült Viktor diktatúra nem jó. Hiába szép dolog a család, egészség, haza, ha a dolgozó réteg nem él meg.
2010. nov. 25. 10:50
16/32 anonim válasza:
Egyértelműen jobb lenne. Bajnai nem csak beszélt, hanem keményen dolgozott, amelynek láthatóan eredménye is van. A Fidesz pedig "romokban álló országról" papol, miközben a képviselőknek és a gazdagoknak több százezer forintos adócsökkentést szavazott meg, a szegények kárára. A megtakarítások sincsenek többé biztonságban. Ebben az országban nem lehet már hosszú távra tervezni.
2010. nov. 25. 11:09
17/32 anonim válasza:
"Kicsit olvass már utána az életpályájának és utána voksoltass, illetve voksolj rá."
Itt nem életpályáról van szó arról mit tett a válságkezelésért! A világon a legjobbat. Ha néznétek TV-ta akkor tudhatnátok hogy a minta Írországban mi van. A többi országról nem is beszélek. Ki csinált akkor rosszat? És mit is?
2010. nov. 25. 11:11
18/32 anonim válasza:
"Ne Ezrópának teljesítsen, hanem nekem"
mégis hogy a fenében gondolod hogy egy gazdasági világválságból egy ország kimaradhat? Ráadásul egy olyan aminek nincsen energiája, nyersanyaga? Ennyire nem lehet ember együgyű!
2010. nov. 25. 11:17
19/32 anonim válasza:
Igen, hiszen Bajnai jól kezelte a válságot, magyarul felvett 20 mrd euró hitelt, ezt tényleg senki sem tudná utána csinálni, értitek, HITELT VETT FEL, egy igaz géniusz, egy csoda, az országnak több Bajnaira lenne szüksége!!
Éljen az eladósodás! Éljen Bajnai!
2010. nov. 25. 11:49
20/32 anonim válasza:
Előző! Ez megint az, hogy amit az előző kormány csinál az szar. DE akkor mond már meg mit kellett volna tenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!