Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan oldanád meg a budapesti...

Hogyan oldanád meg a budapesti cigánykérdést?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
Kicsi az esély, arra hogy normális válaszokat kapj a kérdésedre a dilettánsok gyülekezetétől.
2010. nov. 25. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:

A svájci példa : "Most már értem mért nem mennek a cigányok Svájcba csak Kanadába,Franciaországba, Dániába...Hat napos tanulmányi útról tértem haza Svájcból. Ott is rengeteg a cigány de ott azt látjátok , hogy keményen dolgoznak, mint ahogy azt nekem két hotel tulajdonosa /Renáta/ mondta.A következő motivációjuk van: munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak. Ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.Ha munkát saját hibájuk miatt vesztik el - hiányoznak, alkoholt fogyasztanak a munkahelyen - akkor támogatást nem kapnak. Ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki kell fizetniük a javítást vagy leülni börtönben és ott dolgozni, míg ki nem fizeti az adósságát. Érthetetlen számomra, hogy Havel ill. Kocáb nem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják munka nélkül etetni a parazitákat.

És Európában senki sem beszél a Svájci rasszizmusról...Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok fizessék a különböző szociális segélyeket, ha már ilyen megfordított rasszizmust tettek lehetővé..."

2010. dec. 1. 09:11
 13/17 anonim válasza:
17%

Nem kell minden cigányt elítélni!

Én magyarok között nevelkedtem-nőttem fel. Semmivel sem jobbak-és rosszabbak a cigányoknál. Sőtt!!!

Csak az nincs nagy dobra verve a média álltal.

2010. dec. 1. 16:28
 14/17 anonim válasza:
hogy hogyan oldanám meg? A jó öreg Kalsnikovval
2010. dec. 1. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Miről nem tudósít a média ? Arról, hogy 20 éves cigány fiú kirabolja, majd megerőszakolja és megöli a 80 év fölötti öregasszonyt ? Igen, erről valóban nem tudósítanak, s arról sem, hogy mik történnek vidéken.A cigányok hamarabb leszedik a zöldséget-gyümölcsöt, mint a tulajdonos- ez természetes ? Én is éltem közöttük, sokat láttam-tapasztaltam.
2010. dec. 1. 22:07
 16/17 anonim válasza:
79%

utolsó válaszoló teljesen igazad van, én is tapasztaltam de mióta az egyiket megsebesítettem azóta hozzám nem jönnek.

Egy-két rókacsapda csodákra képes

2010. dec. 2. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Plazmaágyúval...
2011. máj. 6. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!