Hogyan oldanád meg a budapesti cigánykérdést?
A svájci példa : "Most már értem mért nem mennek a cigányok Svájcba csak Kanadába,Franciaországba, Dániába...Hat napos tanulmányi útról tértem haza Svájcból. Ott is rengeteg a cigány de ott azt látjátok , hogy keményen dolgoznak, mint ahogy azt nekem két hotel tulajdonosa /Renáta/ mondta.A következő motivációjuk van: munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak. Ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.Ha munkát saját hibájuk miatt vesztik el - hiányoznak, alkoholt fogyasztanak a munkahelyen - akkor támogatást nem kapnak. Ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki kell fizetniük a javítást vagy leülni börtönben és ott dolgozni, míg ki nem fizeti az adósságát. Érthetetlen számomra, hogy Havel ill. Kocáb nem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják munka nélkül etetni a parazitákat.
És Európában senki sem beszél a Svájci rasszizmusról...Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok fizessék a különböző szociális segélyeket, ha már ilyen megfordított rasszizmust tettek lehetővé..."
Nem kell minden cigányt elítélni!
Én magyarok között nevelkedtem-nőttem fel. Semmivel sem jobbak-és rosszabbak a cigányoknál. Sőtt!!!
Csak az nincs nagy dobra verve a média álltal.
utolsó válaszoló teljesen igazad van, én is tapasztaltam de mióta az egyiket megsebesítettem azóta hozzám nem jönnek.
Egy-két rókacsapda csodákra képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!