Miben érdemes gyűjteni amit az állam nem vehet el, és nem is adóztathat meg?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam svájcban elrakatnék pár deka aranyat.
Gondolom a magyar bankszámlára menne a vagyonadó, ha nyugdíjpénztárban gyűjtenék azt államosítanák, mit tegyek, hogy a megdolgozott, leadózott jövedelmemet ne vegyék el indokolatlanul?
2010. nov. 24. 16:47
1/12 anonim válasza:
Menj el arab sejknek... Ebben az országban nem tudsz legálisan olyan pénzhez jutni, amihez állambácsi nem fér hozzá.
2/12 anonim válasza:
aranyban itthon is gyűjtheted. a kis dobozodban, páncélszekrényedben, stb. nem kell ehhez svájc. Csak akkor ha már több millió-milliárd értékről van szó.
3/12 A kérdező kommentje:
ha mondasz nekem egy arab sejk bsc képzést akkor elmegyek elvégzem és már az is leszek
2010. nov. 24. 17:01
4/12 A kérdező kommentje:
hát itthon azért necces sztem az arany mert kijön az apeh és elkobozza...
2010. nov. 24. 17:02
5/12 anonim válasza:
A "megdolgozott, _leadózott_" jövedelmet nem veszi el az apeh.
6/12 anonim válasza:
egyrészt a leadózott pénzedből azt veszel amit akarsz.
ezenkívül ha van is fekete pénzed, és aranyat veszel, azt a dobozodban tartod, azt az apeh honnan tudja meg? előbb nézi meg a számládat mint a tárcádat.
7/12 A kérdező kommentje:
végülis jah csak felidegesített ez a magánnyugdíj államosításos mizéria meg h régebben vt vagyonadó
2010. nov. 24. 18:37
8/12 anonim válasza:
Ingatlanban a lekváros üvegek alatt...
10/12 Kagemusha válasza:
"A "megdolgozott, _leadózott_" jövedelmet nem veszi el az apeh."
Az ÁFA meg smafu, mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!