Mi az esélye ma (értsd a megválaszolás időpontján) M. o. -on egy polgárháborúnak?
23:28
Szóval nem csak nekem jutott eszembe...:)))
Mellesleg egy regény háttéranyagához kell némi esélylatolgatási vitaalap...
23:30
Személyes, szubjektív véleményem, h semmi iesmi nem várható - mindössze arra vagyok kíváncsi, h ki mien esélyeket lát ezen a téren, avagy ki mit lát a legfőbb rizikófaktornak.
23:42
nagyjából egyetértünk
provokator válasza:
"Nem ertem a sok monitor host ha annyira polgarhaboruzni akarnak miert nem indulnak?"
Olvasd el a kérdésemet - a franc akar háborúzni...
"Allitolag a nep is nagyon szeretne akkor meg hajra!"
Iesmi fel sem merült - legfeljebb szélsőséges körökben
"Itt visionalnak a tizesves pelenkas kis tacskok polgarhaborukrol /nem kimondottan a kerdezorol beszelek hanem altalaban/ kozben eletukben fegyvert, vert nem lattak de megis azt hiszik ha felvesznek egy feket bakkancsot feher fuzovel akkor mar fegyveres alakulatok lesznek erre meg ratesz egy lapattal a kedvenc esti mese olvasmanyuk a kucug stb."
Jobb is lesz, ha nem rólam nyilatkozol - nem vagyok tizenéves, voltam katona, lőttem, robbantottam, búvárként polgári szolgálatot végeztem a rendőrségnek gyilkossági ügyek felderítésében... ezután pedagógus lettem, ovódákban, általános iskolában tanítottam nyelvet, szakmunkásképzőben neveltem kétkezi és szellemi munkára vérbeli vadócokat - civilizáltan tudom a balhézókat kezelni, és mindig kerülöm a balhékat, de nem hagyom szó nélkül a sérelmeimet.
.. a többi fröcsögést meg nem kommentálnám...
"Úgy tűnik, nem figyeled a híreket, igaz, én sem, mégis tudok róla, hogy egyre több tüntetést szerveznek."
Az 500 fős MSZP-Mazsihisz közös rettegésre gondolsz? Vagy egy Jobbikos felkelésre? Vagy egy több(tíz)ezres Fidesz-naggyűlésre? Melyik tüntetés ezek közül? Magyrországon egy nagy tüntetés van, azt úgy hívják: EL(tüntetés).
" iesmi ", " mien "
Te sem lehetsz több 15 évesnél... (agyi értelemben legalábbis)
Polgárháború... Ezekkel a bólogató birkákkal??? (inget fel, aki úgy érzi, hogy az övé!)
Polgárháborúra semmi esély. De forradalomra,sztrájkokra sem.
Az elmúlt 8 évben a sztrájkokat,tüntetéseket a Fidesz szervezte. Most nyilván nem szervez saját maga ellen ilyeneket. De az új Alkotmánnyal, a jogállam szétverésével még a lehetőséget is megfogja szüntetni. Sőt,gondoskodik arról is,hogy ne lehessen majd más pártra szavazni. Igaz az is,hogy nincs is olyan párt,akire lehetne szavazni.
A forradalom is 8 év totális diktatúra után következett be! Csak akkor még léteztek a Rákosi-korszak előtti pártok hívei,és hittek abban,hogy Amerika segít majd megszabadulni az oroszoktól. Nem segítettek,ahogy most sem segítene senki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!