Olvastátok NÉPSZABADSÁG-ban azt a cikket, hogy "vigyázz, becsapós nyugdíj"! Vélemények? Pánikkeltés?
nem tudom, hogy honnan veszed, hogy nem csak a három gyerekesekre vonatkozik a tv tervezet, amikor pedig de...
ha nem hiszed, akkor olvasd el (a parlament honlapján megtalálható) - a népszabi pedig nem pánikot kelt, hanem korrektül körüljárja a javaslat visszásságait, és rámutat arra, hogy ez a javaslat nem más, mint vakítás.
a "NÉPSZABADSÁG"-ban megjelent cikkeket nem olvasom, magát a szenylapot sem!
de ez azért elgondolkoztató: 2010. november 19., péntek 11:38
A benyújtott rörvényjavaslat teljes szövege:
(szó sincs benne feltételként, 3-2-1 gyermek számról!!)
a 3 gyerekest én sem olvastam még sehol hivatalosan.
a nyugdíj összege alatt arra gondolok,hogy esetleg nem ugyanazok a számok lesznek érvényesek erre a kedvezményes nyugdíjra. még nincs kihirdetve a törvény, addig még ezer dolog változhat.
Szerintem,nem pánikkeltés. Egyszerű igazság. Majd csak figyelj, nemsokára egy nagyobb létszám fog nyugdíjba vonulni és ez néhány éven át fokozatosan növekedni fog.
Szívás, de nemsokára jó ha 70000-80000 ft-os nyugdíjjak lesznek, persze csak akkor ha a fizud elérte a netto 150000 Ft-ot. Nem véletlen, hogy átirányítják a pénztárak által nyugdíjra fordított pénzeket. Lesz itt haccacáré. Képzelheted mi lesz azokkal akik éhbérért(80-90 ezer) dolgoznak. Azok pedig akik bejelentés nélkül zsebből kapták a betevőre valót gyakorlatilag éhen halnak.
A tizenkét szeletes tortát nem lehet huszonnégyfelé vágni mert nyolc szelet pár ember kezében van négy szelet pedig a magyar népé.
Újabb szemfényvesztés, FIDESZ-módra, avagy "nesze semmi,
fogd neg jól!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!