Meddig maradhat Alföldi a Nemzeti Színház igazgatói székében?
És mégis, mi bajotok vele?
- Szakmailag elismert ember, a munkáját JÓL VÉGZI (akár tetszik, akár nem).
- Beosztottjai szeretik, szívesen dolgoznak vele.
- Emberileg korrektnek mondható, tudtommal még nem cseszett ki senkivel...
Szóval akkor miét is kellene leváltani???
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:03
- Nem elismert rengetegen lehúzzák (baloldalon is), nem végzi jól a dolgát (hacsak a "mindenbe vigyük bele a homoszexualítást, még akkor is ha a darabank semmi köze hozzá"-t gondolod annak!
- A beosztottjai le szeretnék váltani, hogy ők kerülhessenek a helyére
- Azt nem tudom mennyire korrekt, a "nem cseszett kis senkivel" viszont nem igaz!
Ezért!!!!
-
Purgeriusnak:
Hát nem tudom, lehet, hogy Te tájékozottabb vagy, mint én. Nekem, csak az unokaöcsém dolgozik a Nemzetiben, én tőle szedtem az információkat. Lehet, hogy Te sokkal inkább képben vagy, nem vitatom. Esetleg tudnál példát is hozni, hogy
- konkrétan mikor és miben nem végezte jól a dolgát?
- konkrétan mikor és kivel cseszett ki?
Azt, hogy "A beosztottjai le szeretnék váltani, hogy ők kerülhessenek a helyére" - ugye nem várod, hogy ezt indokként elfogadjam?
14:47-nek:
"csak antimagyar homoki zsidó" Ja. Persze. Mint Radnóti Miklós, vagy Rejtő Jenő. Őket például az "igaz magyarok" végezték ki... Vagy esetleg Szerb Antal, Déry Tibor, Zelk Zoltán hogy csak néhány nevet említsek. Hallottad már ezeket a neveket? Ja, tudom, mind "csak antimagyar homoki zsidó" volt. - Csókoltatom anyukádat, hülyének nevelte a fiát!
15:34-nek:
"Felháborító volt a Román eset" - Vissza is vonta, nem??? Akkor meg most mi a baj? Az hogy van rajta sapka, vagy az hogy nincs?
Nagyon remélem, hogy NEM azért akarják vérét venni, mert esetleg.... jaj, kimondani is félek, csak suttogni merem: mert BALOLDALI???????
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!