A Fidesznek miért volt érdeke "szétverni" a Xénia láz mozgalmat, és az Űrgammák sorozatot?
biztos ti is hallottatok botrányról annak idején,amit a fidesz robbantott ki az űrgammák miatt.lehet hogy félt hogy akkora siker volt,hogy megnyeri a 98-as választást az mszp?
Írjátok meg véleményeteket hogy ti hogy látjátok ezt az ügyet.Egyet értetek-e ezzel a felvetésemmel?.
Én nem hallottam erről a fidesz akcióról, de el tudom képzelni róluk:S
Imádtam az Űrgammákat, és sajnáltam, hogy vége lett.
Leírnád mi volt ez a botrány? Már érdekel.
A szemétládák!
Tuti a globális felmelegedésért is ők a felelősek!
Miattuk fogy az olaj, és atomot dobtak Hiroshimára!
Mindennek a tetejébe megszüntették a Xéniát és az Űrgammát!
Pokolra velük!
Remélem leveszitek az iróniát...
le bizony.
azt sem tudod hogy miről van szó csak irkálsz baromságokat,birom az ilyen embereket,ahelyett hogy utánna néznének hogy valójában miről is van szó,csak lökik a baromságaikat,
de ha az szúrja a szemed hogy a fideszt akarnám támadni,közlöm veled hogy utálom az mszp-t. na csá
1. Az Űrgammákat gyártó cég vezetője Czégé Zsuzsa, valamint az MSZP politikus, Schmuck Andor voltak.
2. A Xénia-láz keretein belül konkrét pártreferenciákat kérdeztek a gyerekektől.
3. Amikor Pokorni Zoltán ez ellen felemelte a hangját, Czégé Zsuzsa, mint magánember, felhasználva az állami erőszakszervezeteket, megfigyeltette, és lehallgattatta - ehhez egyáltalán nem lenne egy állampolgárnak sem joga.
4. Iszonyatosan nagy pénzekért rendelte be az MTV a sorozatot, aminek a nagy részéről nem tudtak elszámolni Czégé
5. Czégé az elszámoltatás elől Amerikába ment, és a mai napig tiltja az Űrgammák sugárzási és forgalmazási jogait.
Divatos manapság a Fidesz-démonizálás, de ez esetben jogosan járt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!