Ismeri itt valaki Drábik Jánost? Mi a vvéleményetek a műveiről?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 07:48
1/5 anonim válasza:
Nemrég olvastam az Agymosás című könyvét.
Szerintem nagyon jó könyv - tudományos igényességgel megírva.
Remek tényfeltáró személy Drábik.
Végzettsége jogász.
Amerikában volt jogtanácsos, majd Németországban dolgozott.
Összeesküvés elméletekről ír sokat.
Magyarországon a radikális jobboldalhoz köthető.
Globalizációellenes, közgazdasági tárgyú könyvei is vannak, igen sok.
pl. Uzsoracivilizáció 1-3.
Neten vannak fent videói is. ld. YouTube
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor megveszem pár könyvét.
Köszönöm a választ.
2009. jan. 12. 20:46
3/5 anonim válasza:
Én a Világzsákutcát és az Emberközpontú világrendet olvastam tőle. Eleinte nagyon megfogott, amiről írt, tényleg olyan szemszögből mutatta be a valóságot, amelyről a laikus embernek fogalma sincsen. Később eléggé belemerültem a könyvbe. Egy idő után viszont mikor már elolvastam mindkét könyvet, és néztem több videot is a neten, már kissé "elszáll alatta a ló", nekem már kissé üldözési mániának tűnik egyes kifejtései. Amugy mindenképpen érdemes beleolvasni egyes könyveibe, csak nem szabad mindent kézpénznek venni amit r. Bár ez az én véleményem...
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Helo!
Szerintem érdekes dolgokról beszél,ír..
Én még csak egy 1-órás videot láttam,amiben az agymosásról beszél..de több hasonló gondolkodásu ember videoját is láttam már,a youtube-on,meg mindenfelé a neten..szerintem ezekben a dolgokban biztosan van igazság..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!