Mit szóltok ahhoz, hogy a jövőévi új adórendszer miatt a miniszterelnök nettó 451E ft-vel kap többet?
2010. nov. 14. 12:45
11/15 anonim válasza:
Nem reklamálni kell, ki kell menni a Kossuth térre, tömegesen, és ott kell kérdőre vonni őket! Vagy az úgy nem jó, mert ha a számítógép előtt szidod Viktor császárt, akkor nem bánthat a sündőrség meg a terrorelhárítás, de a Kossuth térről szétkergethetnek?
12/15 anonim válasza:
Én nem irigylem Tőle, - ha a gyerekeinek a kórházi kezeléseire költi el az utolsó fillérig.
13/15 anonim válasza:
Jó, hova és mikor kell tüntetni menni? Én megyek, mivel nekem kb. 3000 Ft-tal csökken a fizum, a lakáshitelem meg tuti nőni fog.
Csak mondjátok meg, ott leszek.
Ja igen, a fidelitas volt a tüntető, most a baj, hogy nehezebb megszervezni.
ezek tényleg rosszabbak mint az mszp volt
14/15 doboszoli válasza:
Az lenne a minimum, hogy nem veszi igénybe.
Gyurcsánynak is voltak furmányos dolgai, de legalább megpróbált becsületesnek látszani, nem vett fel fizetést.
Ennek meg sem fordul a fejében.
Ja, hogy a gyerekei léte van veszélyben? Akkor még szoc. segélyért is folyamodhat szegény.
Undorító!
15/15 anonim válasza:
Ma volt egy demonstráció a magánnyugdíj védelme érdekében, kedden lesz egy másik másért. Aki ráér, és nincs más dolga, vegyen részt helyettem is, nekem teendőm lesz abban az időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!