Mit szóltok ahhoz, hogy a jövőévi új adórendszer miatt a miniszterelnök nettó 451E ft-vel kap többet?
2010. nov. 14. 12:45
1/15 anonim válasza:
Nincsen ebben semmi meglepő. Orbán a saját magához hasonló magas fizetésű, sokgyerekes keresőket tartja a gazdaság húzóerejének, és nekik kedvez - a szegények kárára. 98 és 2002 közt is így volt, most is pontosan ezt csinálja. Kár, hogy a fülkeforradalmárok emlékezete csupán egy-két év visszamenőleg.
2/15 anonim válasza:
Engem ez nem lep meg, de én nem is szavaztam tolvajokra.
3/15 anonim válasza:
Akkor még jó, hogy nem az MSZP-re szavaztál...
4/15 anonim válasza:
13:33 - se az MSZP-re, se a Fideszre, mindkettő ugyanolyan tolvaj
5/15 anonim válasza:
Várható volt, tudtuk előre hogy a gazdagokat fogja támaogatni. Nem meglepő, de amikor így az összeget hallottam kiverte nálam is a biztosítékot, pluszba m ég tegyük hozzá, hogy amiket mellékesen megkeres.
Mikor ébrednek már rá az emberek? Ezek rosszabbak mint az Mszp volt!!!!!
A kisember meg szerezzen be egy léppuskát vagy mi?
Ja igen, és akkor mi lesz, ha már az adójóváírást is kivezetik teljesen?
Na ezért éri meg a feketemunka innentől fogva.
7/15 anonim válasza:
Nekem meg 4700 forinttal fog csökkenni a havi fizum...
Mocskos Fidesz!!!
8/15 anonim válasza:
háháhá
nekem nőlni fog 10000 ft-tal..
9/15 anonim válasza:
és OV-nak is elkell tartania a gyerekeit..
10/15 anonim válasza:
Nekem is csökkenni fog úgy 5 ezerrel! Hogy roha.....meg!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!