2010. április 11. Ha ezt a dátumot írnánk, melyik pártra szavaznál?
Figyelt kérdés
És akkor melyik pártra szavaztál?2010. nov. 14. 12:05
1/13 anonim válasza:
Fideszre szavaztam, de a Jobbikra voksolnek most.
2/13 anonim válasza:
Fideszre szavaztam, most nem mennék el.
3/13 anonim válasza:
Ugyanúgy szavaznék mint idén: nálunk reális esélye az egyéniben a Fidesznek és MSZP-nek volt bejutni, a kettő közül még mindig inkább Fidesz... Listán meg Jobbik.
4/13 anonim válasza:
akkor is, és most is MSZP (még mindig nincs jobb, sajnos)
8/13 anonim válasza:
Megfeleztem a szavazataimat 2 újonc között, most csak akkor felezném, ha indulnának civil színekben is a kerületben, de ha nem, akkor mindkét voksomat a Jobbik kapná. Az eddigiekről már tudom, hogy tolvajok, tolvajnak meg nem adom a lakáskulcsomat önként.
9/13 anonim válasza:
MSZP hiába tartottam magam eddig jobboldali személynek de rájöttem ,hogy jobb lenne ! vagy ha bekerült volna akk MKMP .
10/13 doboszoli válasza:
Kövezzenek meg, de a mai helyzetet ismerve nem mennék el.
Minek kutyát cserélni, ha a lánc marad. Úgysem tudja megvédeni láncon a portát, és akkor még finom voltam, és nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!